shadow

Bedankt voor je aanmelding

We hebben jouw gegevens juist ontvangen.
Je mag van ons binnen 1 werkdag een telefoontje ontvangen om de vervolgstappen in de contractovergang naar Unique met je door te spreken. Daarnaast zullen we op korte termijn een afspraak met je inplannen om persoonlijk kennis te maken en de nieuwe arbeidsovereenkomst te ondertekenen. 

Heb je nu al een vraag?

Jouw vaste contactpersonen binnen Unique, Dieu-Donnee Damrow en Michel Romijn, zijn dagelijks van 08.00 tot 20.00 uur per mail of telefonisch bereikbaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Tot snel. 
 
Laat je inspireren
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en sollicitatietips
Even voorstellen
Als medewerker bij Defensie heb je altijd een vast aanspreekpunt voor al jouw belangrijke vragen. Of het nu gaat om een salaris uitbetaling, een declaratie of een ziekmelding, Dieu-Donnee Damrow en Michael Romijn helpen je graag verder.
img
Dieu-Donnee Damrow
Landelijk Defensie Consultant

Als Landelijk Defensie Consultant ben ik voor jou bereikbaar ook buiten kantooruren zodat jij ook na het werk bij mij terecht kunt. Bij mij kun je terecht met vragen over het werken via Unique of over de overgang naar Unique. Ik hoop snel kennis met je te maken.

img
Michel Romijn
Landelijk Manager Defensie

Als Landelijk Manager Defensie ben ik volledig verantwoordelijk voor de klant Defensie binnen Unique. Heb je vragen over Unique of werken via Unique, bel mij dan gerust.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.