shadow

Full-service payroll

Full-service houdt in dat Unique u alle administratie uit handen neemt. De payroll medewerker wordt uitgenodigd op een Unique vestiging in de buurt, waar alle contracten in orde gemaakt worden. U tekent alleen een opdrachtbevestiging. Uw contactpersoon van de Unique vestiging bij u in de buurt is ook uw payroll contactpersoon.
  • U betaalt voor elk gewerkt uur
  • Uurtarief = inclusief vakantie opbouw
  • Uurtarief = inclusief vakantiegeld
  • Uurtarief = inclusief ziekte verzuim
De overeenkomst tussentijds opzegbaar is van beide partijen.

Contactpersoon

Neem voor meer informatie over Payrolling contact ​op met het hoofdkantoor van Unique​. Bereikbaar op ​036 529 9060 tussen 09.00 – 17.30 uur, of op e-mailadres implementatiepayroll@unique.nl.
Voor overige vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen met uw huidige contactpersoon van de dichtstbijzijnde Unique vestiging.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.