shadow

Self-service payroll

Met makkelijkpayrollen.nl bieden wij u een scherp tarief! U meldt uw payroll medewerker op een snelle en eenvoudige wijze online aan. Alle gegevens en documenten worden digitaal door u en uw payroll medewerker aangeleverd en online gecontroleerd door Unique.
In deze digitale omgeving kunt u de aanmeldingen van uw payroll medewerker beheren, maar ook aanpassing doen wanneer er een payroll medewerker uit dienst gaat. Kortom u kunt hier eenvoudig uw flexibele schil beheren. Via de website www.makkelijkpayrollen.nl kunt u uit verschillende modellen kiezen met verschillende prijzen. Hieronder vindt u een beschrijving van de keuzes.

Contractmodellen:

In dit model wordt per gewerkt uur gefactureerd, u ontvangt wekelijks een factuur met het aantal gewerkte uren in de desbetreffende week. Dit tarief is inclusief vakantiegeld en vakantiedagen. Deze overeenkomst is per direct volgens de ABU CAO opzegbaar.

 • flexibel    
 • Wekelijkse uren fiattering
 • Uurtarief inclusief feest- en vakantiedagen
 • Registratie en reservering verlof door Unique Payroll
 • Tussentijd opzegbaar via ABU CAO

In dit model krijgt u wekelijks een factuur met het aantal contracturen per week, ongeacht of de medewerker vakantie heeft opgenomen. Het uurtarief is exclusief reservering voor vakantiedagen. Dit houdt in dat u samen met de medewerker verantwoordelijk bent voor het registreren van het vakantiedagen saldo. Aan het eind van de periode vindt er een afrekening van het saldo plaats. U geeft aan ons door welke afrekening er plaats moet vinden.

De overeenkomst tussen Unique en de opdrachtgever is niet tussentijds opzegbaar en de minimale contractduur is 3 maanden.

 • Elke week een factuur met hetzelfde bedrag (vast aantal contracturen)
 • Géén uren fiattering
 • Uurtarief = exclusief feest- en vakantiedagen
  Registratie en reservering verlof wordt geregisteerd door u
  De overeenkomst met Unique is tussentijds niet opzegbaar
 • Contract duur is minimaal 3 maanden

Ziekteverzuim verzekeren?

 • Ja -> Dat betekent dat u geen factuur ontvangt wanneer uw payrollmedewerker ziek is. In het uurtarief is voor ziekteverzuim een reservering opgenomen.
 • Nee -> Dat betekent dat u wel een factuur ontvangt wanneer uw payrollmedewerker ziek is.

Contactpersoon

Contactpersoon voor Unique Payroll is Unique Hoofdkantoor met betrekking tot alle vragen over Unique Payroll, bereikbaar op 036-529 9060 tussen 09.00 – 17.30 uur of per e-mail op impementatiepayroll@unique.nl.
Voor al uw overige vragen kunt u terecht bij uw huidige contactpersoon van de dichtstbijzijnde Unique vestiging.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.