Kijk samen verder met Unique

Ben jij in jouw zoektocht nog steeds niet die perfecte baan tegengekomen? Unique gaat jou helpen in jouw zoektocht naar die baan die net zo uniek is als jij. Wij kijken namelijk niet alleen naar het cv, maar juist ook naar de persoon achter het cv!

Samen met één van onze recruiters kan jij ontdekken wat de baan is die echt bij jou past. Via de button onderaan de pagina kun jij jouw open solliciteren door een aantal vragen te beantwoorden en direct een telefonische afspraak met in plannen met één van onze recruiters. 

Hoe helpen wij jou verder te kijken?

Wij gaan samen met jou op zoek naar dè baan die echt bij jou past. Hieronder staat hoe dit voor jou eruit ziet. Gebruik onderstaande button om die stap te zetten en samen met ons verder te kijken!

 

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4

Jij doorloopt als eerste een vragenlijst die ongeveer 10 minuten duurt. Op die manier leren wij jou al een beetje kennen. Wanneer je de vragenlijst hebt doorlopen, kun je direct jouw gegevens achterlaten en een telefonische afspraak met één van onze recruiters inplannen.

Tijdens de telefonische kennismaking gaat de recruiter in op jouw kwaliteiten, wensen en behoeftes om die unieke baan voor jou te vinden. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. In deze kennismaking zijn wij op zoek naar jou als persoon achter het cv.

Wanneer jij samen met de recruiter die unieke baan hebt gevonden, word jij voorgesteld bij het desbetreffende klantteam. Zij zullen contact met jou opnemen om te kijken of zij dezelfde match kunnen maken met de werkgever. Ook zullen zij jou voorstellen bij de klant.

Is de werkgever net zo enthousiast? Dan zullen wij jou voorzien van de juiste documentatie en ondertekenen we samen de documenten die nodig zijn. Wij zorgen ervoor dat jij klaar bent voor de start van jouw nieuwe uitdaging.