Verzuimbeperking

Ziekteverzuim zelf volledig in de hand houden is onmogelijk. Tenslotte wordt iedere werknemer weleens ziek. Maar je kunt er als werkgever wel voor zorgen dat medewerkers lekker in hun vel zitten en zich fit voelen.

Gelukkig vindt 87% van de werkgevers de gezondheid van werknemers belangrijk. Toch is minder dan een kwart er actief mee bezig. De invloed van een werkgever wordt vaak onderschat als het om de gezondheid van het personeel gaat. Unique helpt je met bijvoorbeeld dossierbegeleiding of trainingen over ziekteverzuim.

Hr-advies van Unique

Hoe kan Unique je helpen met het voorkomen van verzuim?

Lees meer
  • Wat zijn de oorzaken van verzuim? De hr-adviseurs van Unique maken een analyse van jouw afdeling of organisatie.
  • Is de samenstelling van jouw team reden voor stress? Volg de Insights Discovery traing en bepaal de persoonlijke effectiviteit van collega's
  • Juist bevlogen collega's zetten die extra stap en hebben daardoor een grotere kans op verzuim. Vraag de masterclass bevlogenheid van Unique aan.

Wil je meer weten?

Wij doen net dat beetje meer. Lopen een stapje harder dan anderen. Voor jou, voor onze kandidaten en voor onszelf. Want wij zijn pas tevreden als de match tussen organisaties en kandidaten optimaal is.