Unique Finance

Unique Finance is de kennisspecialist in het bemiddelen en verbinden van finance professionals op mbo, hbo en wo-niveau. Onze vaste kern aan ervaren senior consultants bemiddelt zowel in uitzend, vast, deta en interim constructies.

 

De specialisten van Unique

Wij willen ambities waarmaken en ambities leren kennen. Juist in een wereld van digitalisatie, robotisering en een veranderende arbeidsmarkt. Blijf ontwikkelen, met Unique Finance.

Maak kennis met Unique Finance

Met ons netwerk, onze seminars, vacatures of een nieuwe stap op jouw carrièrepad.

Lees meer
Maak kennis met Unique Finance

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

Seminars Unique Finance

Meld je nu alvast aan voor een van onze seminars. En verdien PE-punten.

Seminar: Strategie vs sustainability (oktober 2019)

Sustainability en circulaire economie zijn termen die we tegenwoordig met regelmaat tegenkomen. Maar wat is het nou eigenlijk en hoe kunnen we ze integreren in de strategie van onze organisatie?

Seminar: Coming soon!

 

Dit zeggen bezoekers over onze seminars

Review finance-seminar 06

"Ik heb voor het eerst een seminar van Unique Finance bijgewoond. Ik was zeer tevreden over de inhoud en opzet van de presentaties en de contacten met de overige deelnemers aan het seminar."

Review finance-seminar 05

"Dank voor de leuke ochtend die ik heb mogen meemaken! Ik was echt positief verrast door beide presentaties."

Review finance-seminar 04

"Bedankt voor de goede en duidelijke informatieve seminar."

Review finance-seminar 03

"Ik vond het top geregeld en interessante onderwerpen!"

Review finance-seminar 02

"De spreker heeft me aan het denken gezet over de toekomst voor mijzelf en die van anderen"

Review finance-seminar 01

"Wederom een inspirerende bijeenkomst over twee onderwerpen die ertoe doen."

 

Maak kennis met het team van Unique Finance

Onze collega's werken en vertellen over werkplezier bij Unique Finance.
Wil je ook bij ons werken? Gebruik meteen dit formulier. Wij nemen snel contact met je op. 

Over werken bij Unique Finance

Charissa Broekhuis

Charissa Broekhuis - Business Consultant Finance - regio Den Haag
"Ik werk in een leuk team met fijne, inspirerende collega's! Daarnaast mag je bij Unique Finance je eigen werk en dag indelen, waardoor je volledig verantwoordelijk bent voor je eigen succes."
Over werken bij Unique

Angelique Matitaputty

Angelique Matitaputty - Senior Business Consultant Finance - Rotterdam en omstreken
"Unique Finance biedt zeer interessante bonusregelingen, daarnaast maak je jaarlijks kans op een VIP-reis met alle collega's die hun jaarbudget hebben behaald!'
Werken bij Unique

Marc Fransen

Marc Fransen - Business Consultant Finance - regio Haarlem, Amstelveen en Uithoorn
"Het aantrekkelijke van mijn rol binnen Unique Finance is, naast de prettige collega's en goede sfeer binnen de organisatie, de zelfstandigheid van de functie. Binnen een grote organisatie ben ik als het ware een zelfstandig ondernemer en kies ik zelf of ik mijn werk op kantoor, thuis of op een externe locatie uitvoer. Ik vind het zelf prettig om vroeg te beginnen, bijvoorbeeld omdat ik een intake heb met een kandidaat die momenteel nog ergens werkzaam is."
Lara vertelt over haar werk bij Unique Finance in Rotterdam en Zeeland

Lara Andres Reuser

Lara Andres Reuser - Senior Business Consultant Finance - regio Havens van Rotterdam en Zeeland
"Bij Unique kan ik mijzelf zijn en vanuit mijn eigen kracht de markt van kandidaten en opdrachtgevers bestormen. Het zelfstandig opbouwen van mijn netwerk zonder vastgestelde kaders. Deze vrijheid geeft mij de mogelijkheid om mijn eigen "vestiging" te draaien op mijn manier en met de hulp van een topteam aan collega's."
Vertelt over zijn werk bij Unique Finance

Christiaan de Groot

Christiaan de Groot - Senior Business Consultant Finance - regio Amsterdam en Almere
"In de ochtend een interview met een kandidaat op één van de reguliere vestigingen waar ik veel mee samenwerk. Daarna door naar de eerste klantafspraak bij een gaaf internationaal marketingbedrijf. In de middag op zoek naar de beste kandidaten in de markt en nog een afspraak bij een relatie. De vrijheid om elke dag weer het werk in te delen zoals het beste bij jou past is echt een enorm pluspunt, niet gebonden zijn aan kantoortijden of locaties. Hierdoor is elke dag anders en uitdagend."
Vertelt over werken bij Unique Finance

Stephan Scholtes

Stephan Scholtes - Business Consultant Finance - regio Rotterdam
"Unique Finance als werkgever laat zich kenmerken door o.a. de moderne manier van bedrijfsvoering en management. Als Business Consultant bij Unique Finance heb je het zelf voor het zeggen hoe je invulling geeft aan de functie van en kan je zelfstandig werken, maar ook de samenwerking opzoeken met de professionele en ontzettend fijne collega's zowel binnen het Unique Finance team als Unique daarbuiten."
Over werken bij Unique

Marc van der Schee

Marc van der Schee - Business coach Finance
"Het allerleukst aan werken voor Unique Finance is voor mij in drie woorden samen te vatten, namelijk: Unique Finance Seminars. De seminars zorgen ervoor dat we onderscheidend zijn van onze concurrenten, omdat we naast onze gebruikelijke en bekende dienstverlening ook nog eens Business Partner zijn op het gebied van kennis voor onze financiële contactpersonen. Hoe cool is dat?!"
Over werken bij Unique Finance

Kirsten van Stuijvenberg

Kirsten van Stuijvenberg - Senior Business Consultant Finance - regio Arnhem, Nijmegen en Veenendaal
"Al 10 jaar, vanaf de oprichting van Unique Finance, stap ik iedere dag met veel plezier in mijn auto om bij prospects vacatures te inventariseren, evaluatiegesprekken te doen en intake gesprekken met werkzoekenden te voeren! Geen dag is hetzelfde, elke dag op een andere plek, eigen verantwoordelijkheid en een toffe club met gedreven & enthousiaste business consultants om me heen waar ik altijd op terug kan vallen."

 

 

Bekijk alle finance vacatures

Of kom bij Unique Finance werken.
Meld je hier aan
, dan nemen we snel contact met je op.

Deze partners kozen al voor Unique Finance