Werken bij ING

shadow

ING is een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp'ers, mkb'ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. ING wil deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn. De betrokkenheid bij de klanten is groot en bankieren wordt makkelijker gemaakt, bijvoorbeeld met nieuwe mobiele technologie. Intern voert ING veranderingen door, om processen te verbeteren en de capaciteit van alle collega’s optimaal te benutten. En ook jij kunt hier deel van uitmaken.

img Niet gevonden wat je zocht?

Laat je cv achter en ontvang interessante vacatures in je mailbox!

icon Werken bij ING

img

ING zoekt gemotiveerde talenten. Collega’s die zelfstandig werken binnen een zelfsturend team. Dit doen we volgens de agile methode. Je gaat aan de slag binnen functies zoals:

  • Customer Loyalty Member
  • Adviseur Kantoren
  • Agile coach
Jij bent verantwoordelijk voor jouw eigen succes dus bij goed functioneren laat ING je echt niet zomaar gaan! Solliciteer en zie wat dit kan betekenen voor jouw carrière.

icon Agile werken bij ING

img

Agile werken bij ING

ING wil steeds op een relevante manier inspelen op vragen en behoeften van klanten en op ontwikkelingen in de markt. Bij dat streven hoort snelle innovatie. Niet alleen met producten en diensten en in de manier waarop we klanten benaderen en helpen, maar ook in de manier waarop we werken. Daarom werkt ING nu agile, net als Spotify, Netflix en Google.

werken bij ING

Benieuwd hoe het is om bij ING te werken? Bekijk de onderstaande filmpjes voor een impressie.

icon Sollicitatie procedure

Ben jij enthousiast geworden en wil jij aan de slag bij ING? Ons dedicaded ING Team is al geruime tijd het best leverende uitzendbureau en wij zetten ons voor de volle 100% in om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op een baan bij ING!

Sollicitatie

Sollicitatie

Heb je een vacature gevonden die je interessant vindt? Of wil je graag een open sollicitatie insturen? Dat kan! Volg de stappen in het sollicitatieproces en wij binnen 24 uur contact met je opnemen. Zorg ervoor dat alle gegevens gevuld worden en je maakt je sollicitatie helemaal af door een korte pitch op te nemen!

Eerste contact

Eerste contact

Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op voor een telefonische screening.

Intake

Intake

Na je sollicitatie zijn wij natuurlijk ontzettend benieuwd wie jij de persoon achter het CV is! Wij gaan telefonisch contact met jou opnemen om je uitgebreid te spreken.

Naar de klant

Naar de klant

Yes! Je mag op gesprek! Wij helpen je met de voorbereiding op het gesprek en om de puntjes op de i te zetten, het enige wat jij moet doen is stralend die vacature binnen koppen!

Aan de slag!

Aan de slag!

Wij informeren je over de eerste werkdag en wat je kunt verwachten. Daarna zal je zowel contact met ING (je opdrachtgever) als Unique (werkgever) houden over je dagelijkse werkzaamheden.

Sollicitatie

Sollicitatie

Eerste contact

Eerste contact

Intake

Intake

Naar de klant

Naar de klant

Aan de slag!

Aan de slag!

Banking en Insurance

Banking en Insurance

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.