shadow

Unique is 8ste op de lijst van Best Workplaces 2015!

20150327_gptw
Unique vindt het belangrijk om haar zakelijke relaties te informeren over goed werkgeverschap. Om dit te verwezenlijken is het Peoplebusiness platform opgezet. Wij vinden het uiteraard ook belangrijk om een goede werkgever te zijn voor onze eigen medewerkers. Wij zijn daarom blij dat wij ons één van de Best Workplaces van 2015 mogen noemen.

Waar is Unique op beoordeeld?

De organisaties die geselecteerd zijn voor  de lijst van Best Workplaces voldoen aan bepaalde criteria. Zij voeren bijzonder beleid dat zorgt voor vertrouwen in het management, trotse medewerkers en plezier in het werk en met collega’s. De plaats op de lijst wordt bepaald door de score op het medewerkersperceptieonderzoek. Dit onderzoek telt voor twee derde mee. De evaluatie van het werkgeversbeleid bepaalt voor één derde de plaats.

Great Place to Work

Great Place to Work is een wereldwijde organisatie die onderzoek doet naar werkgeverschap bij meer dan 6000 bedrijven. In Nederland hebben dit jaar 79 organisaties deelgenomen. Organisaties worden geholpen bij het identificeren, creëren en in stand houden van Great Workplaces door de ontwikkeling van een organisatiecultuur die gebaseerd is op vertrouwen.

Deelnemende organisaties zijn verdeeld over 3 categorieën:

  • Large & Multinational Companies: organisaties met meer dan 250 medewerkers of onderdeel uitmaken van een internationaal traject

  • Medium-Sized Enterprises: organisaties met 50 tot 250 medewerkers;

  • Small & Young Enterprises: organisaties met 20 tot 50 medewerkers.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.