shadow

Unique is 8ste op de lijst van Best Workplaces 2015!

20150327_gptw
Unique vindt het belangrijk om haar zakelijke relaties te informeren over goed werkgeverschap. Om dit te verwezenlijken is het Peoplebusiness platform opgezet. Wij vinden het uiteraard ook belangrijk om een goede werkgever te zijn voor onze eigen medewerkers. Wij zijn daarom blij dat wij ons één van de Best Workplaces van 2015 mogen noemen.

Waar is Unique op beoordeeld?

De organisaties die geselecteerd zijn voor  de lijst van Best Workplaces voldoen aan bepaalde criteria. Zij voeren bijzonder beleid dat zorgt voor vertrouwen in het management, trotse medewerkers en plezier in het werk en met collega’s. De plaats op de lijst wordt bepaald door de score op het medewerkersperceptieonderzoek. Dit onderzoek telt voor twee derde mee. De evaluatie van het werkgeversbeleid bepaalt voor één derde de plaats.

Great Place to Work

Great Place to Work is een wereldwijde organisatie die onderzoek doet naar werkgeverschap bij meer dan 6000 bedrijven. In Nederland hebben dit jaar 79 organisaties deelgenomen. Organisaties worden geholpen bij het identificeren, creëren en in stand houden van Great Workplaces door de ontwikkeling van een organisatiecultuur die gebaseerd is op vertrouwen.

Deelnemende organisaties zijn verdeeld over 3 categorieën:

  • Large & Multinational Companies: organisaties met meer dan 250 medewerkers of onderdeel uitmaken van een internationaal traject

  • Medium-Sized Enterprises: organisaties met 50 tot 250 medewerkers;

  • Small & Young Enterprises: organisaties met 20 tot 50 medewerkers.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.