shadow

Sollicitatieproces

Van werken naar groeien. Zo zien we bij Unique ons vak. We zijn mensenmensen die precies de juiste persoon op de juiste plek weten te krijgen. Met oog voor persoonlijke ontwikkeling, ook binnen ons eigen bedrijf. Wil jij werken bij een HR-specialist waar je écht verder komt? Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie!

Ben jij de juiste persoon?

Binnen twee werkdagen nadat we je sollicitatie ontvangen hebben, krijg je van ons een reactie. Je motivatie om bij ons te komen werken vinden we minstens zo belangrijk als je cv. Wie jij bent als persoon, dát willen we weten. Vandaar dat de sollicitatieprocedure bij Unique uit drie gespreksronden bestaat. Voor managementfuncties komt daar nog een assessment door een extern bureau bij.

Eerste gesprek: kennismaken

Tijdens het eerste gesprek hoor je van één van de corporate recruiters van USG People, onze moedermaatschappij, meer over Unique als organisatie. Daarnaast zijn we natuurlijk heel benieuwd naar jou. Je competenties, persoonlijkheid, werk- en denkniveau… kortom: jouw toegevoegde waarde voor Unique. 

Ter aanvulling vragen we je om een online assessment te doen. Deze informatie gebruiken we niet alleen om de beste persoon voor de functie te selecteren, maar ook voor je eigen ontwikkeling in je verdere loopbaan bij Unique.

Tweede gesprek: arbeidsvoorwaarden

De vestigingsmanager van de Unique-vestiging waar de vacature is wordt je gesprekspartner voor het tweede gesprek. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, willen we graag met je verder en bespreken we onder andere de arbeidsvoorwaarden met je.

Derde gesprek: afronding

Het derde en afrondende gesprek voer je met de regiomanager en vestigingsmanager. In dit gesprek maken we de afspraken over de arbeidsvoorwaarden definitief. Als je op een managementfunctie gesolliciteerd hebt, zijn de regiomanager en de operationeel directeur je gesprekspartners.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.