Werken bij SOS/CED

Ben je op zoek naar een nieuwe functie bij een organisatie waar je écht waarde kan toevoegen? Kom werken bij SOS/CED! SOS/CED heeft verschillende uitdagende functies openstaan en is als full-service dienstverlener dé waardespecialist op het gebied van ‘bezit, mobiliteit en vitaliteit’.

Je kunt bij SOS/CED aan de slag als medewerker in de meldkamer, schadebehandelaar, medewerker telefonisch klantcontact bij de alarmcentrale (medisch & mobiliteit) en als administratief medewerker. Scroll naar beneden om alle openstaande SOS/CED vacatures te bekijken en solliciteer direct via Unique!

 

Bekijk de vacatures bij SOS/CED

Dit is SOS/CED

SOS/CED is momenteel de koploper in de markt van de schadebehandeling. Ze zijn de dienstverlener achter veel verzekeraars, vastgoedbeheerders, woningbouwcorporaties, zorgverleners en overheden. SOS/CED heeft ongeveer 1500 medewerkers verspreid over 14 Europese landen.

Over CED

CED is momenteel de koploper in de markt van de schadebehandeling. Ze zijn de dienstverlener achter veel verzekeraars, vastgoedbeheerders, woningbouwcorporaties, zorgverleners en overheden. CED heeft ongeveer 1500 medewerkers verspreid over 14 Europese landen. CED helpt klanten bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. Dat kan een taxatie zijn van een bedrijfspand voor een verzekering, maar ook acute en adequate hulp bij een kapotte auto, onderzoek naar de oorzaak, omvang of toedracht van een brandschade of effectieve begeleiding bij herstel en re-integratie na letsel. Dit alles van preventie, noodhulpverlening, schadebehandeling tot aan herstel. CED bestaat uit 3 domeinen; Property, Mobility en Vitality. 

SOS International 

SOS International is een onderdeel van CED. Zij zijn de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland. De hulpverleners zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om mensen te helpen bij onvoorziene situaties. Denk aan een afgebroken sleutel in het slot, ziekte of letsel in het buitenland en pech of schade onderweg. SOS International zorgt voor de juiste hulp, zowel in Nederland als ver daarbuiten.

Wat zeggen medewerkers over SOS/CED?

17 vacatures