Werken bij Motip Dupli (Wolvega)

Zoek jij vacatures in Wolvega? Dan biedt Motip Dupli misschien jouw volgende stap in je carrière. Want voor Motip Dupli zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerd personeel. De meest voorkomende vacatures zijn Lijn- of Machine operator. Maar houd deze pagina ook in de gaten als je werk zoekt als flexibele magazijnkracht, logistiek medewerker, teamleider of op kantoor.

Over Motip Dupli

Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriele markten met een groot assortiment spuitbussen. Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays. Op haar terrein is Motip Dupli marktleider, met behalve drie productiebedrijven eigen verkoop en distributiemaatschappijen in twaalf Europese landen. Jaarlijks produceert Motip Dupli Group meer dan 80 miljoen spuitbussen.

Bekijk alle onze vacature bij Motip Dupli in Wolvega
 

Topvacature

Enthousiast geworden over Motip Dupli?

En zie je het zitten om bij Motip Dupli aan de slag te gaan? Unique heeft ook een kantoor in het pand van Motip Dupli waarmee je contact kunt opnemen via 0561-69 44 85. Bel de Unique-consultants en ze kunnen je alles vertellen over het bedrijf en helpen je graag de juiste vacature te vinden.

Liever meteen online solliciteren?

Dat kan ook. Bekijk de vacatures bij Motip Dupli hieronder en solliciteer. We nemen dan snel contact met je op.

 • Operator Motip Dupli met opleiding (€2350)

  Motip Dupli in Wolvega heeft te maken met een snelle groei, hierdoor zijn zij op zoek naar zowel lijn- als machine operators! Heb jij weinig...
  • Wolvega
  • MBO 3/4
  • 40 uur
  Bekijk vacature