Vacatures bij Stedin

Ben je op zoek naar een nieuwe functie waarin je jezelf professioneel kunt ontwikkelen? Dat komt goed uit, want wij zijn voor Stedin Netbeheer op zoek naar enthousiaste en ambitieuze medewerkers die hier interesse in hebben! Benieuwd naar werken bij Stedin? Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle fulltime en parttime vacatures bij Stedin.

Wat is Stedin?

Stedin is netbeheerder in het grootste deel van de Randstad, waaronder Den Haag, Utrecht, Rotterdam en het Rijnmond haven- en Botlekgebied. Elke dag 24/7 energie transporteren en ondertussen werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar samen pakken we ’m op. Woonwijken, industrieën, ziekenhuizen, de enorme Rotterdamse haven. We werken elke dag knetterhard aan een netwerk waar iedereen op kan vertrouwen. En ondertussen werken we hard aan de energiewereld van de nieuwe energiegeneratie. Genoeg te doen dus. Doe je mee?

Dit vinden medewerkers van Stedin

 "Bij Stedin zijn we eerlijk, positief en collegiaal! We werken samen en vullen elkaar aan!" - Sandia

"Fijne werkgever met een open cultuur, waar je als werknemer goed ondersteund en gehoord wordt. En met uitstekende doorgroeimogelijkheden!" - Vanessa

Heb je een vraag?

Stuur ons een mailtje via stedin@unique.nl.

Topvacatures bij Stedin

De sollicitatieprocedure

Genoeg te doen bij Stedin!

Alle vacatures bij Stedin

EB_Genoeg te Doen_2019 (7)
MEDIUM EB_Genoeg te Doen_2019 (21)
MEDIUM EB_Genoeg te Doen_2019 (25)
MEDIUM EB_Genoeg te Doen_2019 (22)