Werken bij Transcom

Ben je op zoek naar een nieuwe functie waar je jezelf kunt uitdagen om de beste customer experience te verlenen? Dat komt goed uit, want Transcom zoekt enthousiaste en ambitieuze medewerkers die hier interesse in hebben.

Bij Transcom vind je top vacatures als klantenservice medewerker in Groningen.

Topvacatures bij Transcom

Naar alle vacatures

Over Transcom

Transcom is één van de snelst groeiende Europese contact center organisaties met ruim 70 vestigingen in meer dan 25 landen. Het gaat hier om een facilitair callcenter in Groningen dat voor verschillende opdrachtgevers klantenservice verzorgd, bijvoorbeeld Nuon en Tele2. Er heerst een resultaatgerichte, maar bovenal een gezellige & collegiale sfeer! Kom jij een van de Transcom teams versterken? 

 

De customer experience van Transcom

De sollicitatieprocedure

Transcom

Zij gingen je voor..

Boris over zijn werk bij Transcom

Call agent

'Wat werken bij Transcom voor mij leuk maakt is de werksfeer en behulpzame collega's die er werken!'

Meral over haar werk bij Transcom

Call agent

'Ik werk al 4 jaar lang met veel plezier bij Transcom. Het is een topbedrijf met veel (doorgroei)mogelijkheden. Dankzij Transcom heb ik ook mijn diploma MBO 4 leidinggevende behaald binnen 1 jaar, waar ik nu veel aan heb om verder te kunnen groeien!'

Gerda over haar werk bij Transcom

Call agent
'Ik ben begonnen als student en doorgegroeid tot vaste kracht. Dit laat zien dat er veel ruimte is voor flexibel werken bij Transcom. De collega's in teams functioneren als een eenheid, geolied en het gezelligheidsaspect staat voorop.'

 

 

Meer over Transcom

Transcom is gevestigd op het Zernike complex, naast de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen. De locatie is goed bereikbaar met het OV, en als je in de stad woont natuurlijk goed te doen met de fiets.
Benieuwd naar wat Transcom bezig houdt? Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Bekijk en volg de LinkedIn, Facebook en Instagram pagina van Transcom!

 

Alle vacatures bij Transcom