Vacatures gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam is de grootste en meest dynamische gemeente van Nederland. 

Kom jij werken bij de Gemeente Amsterdam? Bekijk op deze pagina alle vacatures bij de Gemeente Amsterdam en solliciteer direct via Unique. 

Werken bij de Gemeente Amsterdam is uitdagend. Het is een wereldstad die volop in beweging is en waar altijd iets te doen is. Amsterdammers zijn trots op hun stad. En dat is niet gek, want het is de grootste en meest bezochte stad van Nederland. Mensen van over de hele wereld bezoeken Amsterdam of één van haar trekpleisters als het Rijksmuseum, de Grachtengordel of het Van Gogh Museum.Hoe nu verder?

  1. Geef bij Randstad aan dat je wil overstappen naar Unique.
  2. Met jouw toestemming, ontvangen we van Randstad jouw gegevens.
  3. Er wordt contact met jou opgenomen voor een persoonlijke kennismaking.
  4. We behandelen de inschrijving en maken een contract op.
  5. Jouw gewerkte uren worden tijdig uitbetaald!


Ik wil met Unique verder

Vragen?

Stel je vraag aan onze collega Misja de Groot.Meest gestelde vragen

Hoe zit het nou eigenlijk? En waarom moet dit allemaal? We hebben de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Voor meer toelichting en uitleg mag je altijd contact met ons opnemen.

Binnen overheidsorganisaties is het wettelijk verplicht om de dienstverlening met betrekking tot uitzenden en detacheren aan te besteden. Dit jaar is er een aanbesteding geweest bij gemeente Amsterdam en is een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de volgende drie partijen: Unique, Manpower en Olympia. 
  •  Indien je huidige werkopdracht vóór of op 13 september 2019 afloopt en wordt verlengd en je wilt per de verlengingsdatum blijven werken, dan krijg je een arbeidsovereenkomst van Unique, Manpower of Olympia.
  • Indien je huidige werkopdracht ná 13 september 2019 afloopt, en je wilt per deze datum blijven werken, dan krijg je een arbeidsovereenkomst van Unique, Manpower of Olympia.
Je bent vrij om te kiezen voor welke van deze drie uitzendbureaus je wil gaan werken. 
De beloningsregeling blijft gelijk. Dit betekent dat de inschaling conform de cao voor NRGA wordt gevolgd. Jouw huidige schaal en trede blijft ongewijzigd en je bruto uurloon dus ook.

Het gehele arbeidsverleden dat je bij Randstad hebt opgebouwd wordt overgenomen door het bureau van je keuze. Dit betekent dat je niet terugvalt in de fase en je je recht op transitievergoeding behoudt.

Unique hecht veel waarde aan opleiden. Binnen Unique hebben we een aparte afdeling die zich inzet voor het opleiden van uitzendkrachten. Iedere uitzendkracht die bij Unique start krijgt een account voor GoodHabitz, ter waarde van €200,-, waar meer dan 200 online trainingen te volgen zijn. Daarnaast staat Unique er altijd voor open om met je in gesprek te gaan over je wensen met betrekking tot opleiden. Unique zal dit ook zelf proactief benoemen tijdens gesprekken met haar uitzendkrachten. 
Wanneer je een arbeidsovereenkomst op basis van detachering hebt die langer doorloopt dan 13 september 2019 dan moet je deze schriftelijk opzeggen bij Randstad. Doe dit pas nadat je je nieuwe contract bij het uitzendbureau van jouw keuze hebt ondertekend.

Nee, helaas kunnen vakantie uren en vakantiegeld die je hebt opgebouwd niet worden meegenomen. Op je salarisstrookje kun je zien hoeveel uur je nog tegoed hebt.  Uiterlijk 6 weken na je overgang worden je reserveringen uitbetaald.

Je begint bij Unique opnieuw met de opbouw van vakantie uren en vakantiegeld. We adviseren je om het geld dat uitbetaald wordt door Randstad te reserveren voor vakantiedagen die je al hebt ingepland of gaat inplannen (altijd in overleg met je leidinggevende), omdat je dan mogelijk nog niet voldoende uren hebt opgebouwd bij je nieuwe werkgever.

Je kunt de extra belasting die je hebt betaald bij de uitkering van je vakantie uren terugvragen via de Belastingdienst. Dit doe je bij de opgave inkomstenbelasting 2019.

Randstad heeft het pensioenfonds Flexsecurity. Je kunt hetgeen je hebt opgebouwd bij je huidige pensioenfonds laten staan of overzetten middels een waardeoverdrachtformulier. Dit kun je downloaden via de website: https://www.flexsecuritypensioen.nl/content/home/downloads.xml

Bouw je nog geen pensioen op omdat je nog geen 26 weken aan het werk bent? Ook daar houdt Unique rekening mee. Wij tellen door op de weken die je al gewerkt hebt, zodat je in de wekentelling geen nadeel ondervindt van de overstap.

  • Voor vragen over verlenging van je werkopdracht kun je terecht bij je leidinggevende.
  • Voor vragen over vakantiedagen, vakantie-uren: je vaste contactpersoon bij Randstad.
  • Voor vragen over je nieuwe arbeidsovereenkomst bij Unique.

 

Unique

Contactpersoon       Ghizlane Bensi en Erik Cummins
Telefoon                    020- 3473471
E-mailadres               amsterdam@unique.nl  

Wij zijn authentiek en persoonlijk. We zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als HR partner. Op onze eigen persoonlijke en succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. We zijn bevlogen in ons werk en wij geloven dat mensen echt het verschil kunnen maken. Kortom wij zijn Unique en zorgen er samen met jou voor dat je een succesvolle toekomst bij de gemeente Amsterdam tegemoet gaat.