shadow

Onze HR diensten

Vanaf dag één zijn we de HR-specialist voor ondernemend Nederland. Of u nou op zoek bent naar de juiste persoon op de juiste plek, een doordacht en op maat gesneden opleidingsprogramma of een beter georganiseerd HRproces. Wij hebben de oplossing die u zoekt.

Uw organisatie naar een hoger niveau met advies op maat van Unique.

Wilt u zelf personeel werven of besteedt u de werving uit? En, wilt u werkgever zijn, of vindt u het prettiger om samen te werken met een intermediair? Wat u ook wenst, bij Unique bent u aan het juiste adres.

De HR Adviseurs van Unique zijn expert in het opstellen van functieprofielen, functiehuizen en het opzetten van precies de juiste wervingsacties. We maken gebruik van assessments en nemen de Mentality Match af. Ons doel? Uw sollicitatieprocedure verloopt zo succesvol als mogelijk. En wij helpen u waar nodig. Ons advies is altijd op maat zodat u zich volledig kan richten op uw corebusiness.

Unique HR advies
HR Advies

Uw organisatie naar een hoger niveau met advies op maat van Unique.

Tijdelijk personeel

Om succesvol te ondernemen heeft u precies de goede mensen nodig. Daar helpt Unique u bij. Zoekt u tijdelijk personeel? Of specifieke kennis voor de duur van één project? Bij ons zit u goed. U kunt kiezen voor uitzenden of de...

Vast personeel

De beste medewerkers neemt u graag direct in dienst. Maar hoe vindt u ze? Daar helpt Unique u bij. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om snel de ideale medewerkers voor u te vinden. Kies voor onze oplossingen op maat.

Payrolling

Met payrolling zorgen wij voor de verloning van uw medewerkers. Alle arbeidsrechtelijke risico’s en verantwoordelijkheden dragen wij. Zo kiest u voor maximale flexibiliteit, beperkt u risico’s en bespaart u kosten.

Mijn ZZP

Heeft u een opdracht voor een zzp'er en wilt u weten of dit kan? Unique heeft een online checklist die u direct inzicht geeft in de mogelijkheden.

Uw eigen Werkenbij-pagina

Uw eigen werkenbij-pagina. Ontwikkeld met onze expertise. Lees meer over de voordelen van deze nieuwe dienst van Unique.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.