shadow

Onze HR diensten

Vanaf dag één zijn we de HR-specialist voor ondernemend Nederland. Of u nou op zoek bent naar de juiste persoon op de juiste plek, een doordacht en op maat gesneden opleidingsprogramma of een beter georganiseerd HRproces. Wij hebben de oplossing die u zoekt.
De meeste diensten kunt u online regelen; gemakkelijk en snel. Daarbij zullen we u naar wens persoonlijk begeleiden. U kunt ons ook inschakelen buiten de website om. Dan nemen we uw HR vraagstuk compleet uit handen.
Tijdelijk personeel

Om succesvol te ondernemen heeft u precies de goede mensen nodig. Daar helpt Unique u bij. Zoekt u tijdelijk personeel? Of specifieke kennis voor de duur van één project? Bij ons zit u goed. U kunt kiezen voor uitzenden of de...

Vast personeel

De beste medewerkers neemt u graag direct in dienst. Maar hoe vindt u ze? Daar helpt Unique u bij. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om snel de ideale medewerkers voor u te vinden. Kies voor onze oplossingen op maat.

Payrolling

Met payrolling zorgen wij voor de verloning van uw medewerkers. Alle arbeidsrechtelijke risico’s en verantwoordelijkheden dragen wij. Zo kiest u voor maximale flexibiliteit, beperkt u risico’s en bespaart u kosten.

Mijn ZZP

Heeft u een opdracht voor een zzp'er en wilt u weten of dit kan? Unique heeft een online checklist die u direct inzicht geeft in de mogelijkheden.

HR Store

Bent u op zoek naar innovatieve tools en advies voor uw eigen medewerkers? Ook daarvoor bent u bij Unique aan het juiste adres.

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.