shadow

Projectwerving via Unique Special Recruitment

U hebt tijdelijk veel nieuw personeel nodig of juist op structurele basis. Maar u wilt wel de focus houden op uw core business. Unique Special Recruitment helpt u daarbij. Wij zijn dé specialist op het gebied van grote wervingstrajecten en recruitment op maat, oftewel Recruitment Process Outsourcing - RPO. Vertrouw op maatwerk en advies van onze professionals. Zij nemen uw HR- of projectwervingsvraag als uitgangspunt en zijn het verlengstuk van uw organisatie als het om recruitment gaat. Efficiënt, snel en transparant. Of het nu gaat om werving, sourcing, screening, selectie, recruitmentadvies of talentpooling. Zo zijn we al enkele jaren de vaste partner voor het volledige recruitmentproces van cabin agents voor Transavia.

Onderdeel van uw HR-afdeling

De ondersteuning die u van Unique Special Recruitment krijgt, ontzorgt uw eigen organisatie. Zet ons gerust in als onderdeel van uw eigen HR-afdeling. Ons team aan ervaren professionals biedt u het advies op maat en begeleiding om uw positie als werkgever op de arbeidsmarkt sterker te maken. Arbeidsmarktcommunicatie, gesprekstechnieken, (efficiënte) werving, sollicitatie en – selectietrajecten: wij zijn uw expert. Ook voor vragen over HR, wet- en regelgeving en arbeidsmarktcommunicatie kunt u bij ons terecht. Daardoor komt u nog meer bekend te staan als een goede werkgever.

Bespaar op uw HR-kosten

Doordat we uw recruitmentproces optimaliseren en snel handelen, verdienen we onszelf terug via de besparing die u realiseert op uw HR-kosten. Daarnaast profiteert u van de grote flexibiliteit in contractvormen en –duur. Doelgroepen identificeren we zodat we

Dé specialist op het gebied van grote wervingstrajecten en recruitment op maat

gerichte arbeidsmarktcommunicatie kunnen toepassen. Dit komt het verloop, de kwaliteit van de instroom en de doorloopsnelheid ten goede. Onze innovatieve en creatieve selectietechnieken zoals speeddate- en groepssessies en screening door videocommunicatie zorgen voor een optimaal resultaat.


Neem contact op of plaats direct uw vacatures

We bewijzen graag dat we met u meedenken en structureel de beste kandidaten leveren. Bel direct met één van onze consultants via 06 18 47 80 30 of mail naar sr@unique.nl. Meteen uw recruitmentvraag aan ons voorleggen? Dat kan ook.

Upload het functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.