shadow

Receptel

Uw gasten moeten zich welkom voelen bij uw bedrijf. Een maximale klantbeleving levert u uiteindelijk meer winst op. Receptel helpt u daarbij door ervoor te zorgen dat uw receptie altijd bemand is door de beste mensen. Van ontvangst naar welkom, daar gaan we voor. Receptiedienstverlening en hospitality zijn onze specialismen en daar profiteert u van. Zo bieden we u een receptie op niveau en ervaren uw relaties in elk contactmoment de warmte en professionaliteit van uw bedrijf.

Een receptionist(e) die écht bij uw bedrijf past

Opleiding, talen- en softwarekennis, representativiteit, ervaring en communicatieve vaardigheden zijn allemaal zaken waar we op selecteren. Maar de persoonlijkheid van een kandidaat bepaalt pas echt of deze bij uw bedrijf past. Wij gebruiken hiervoor de MentalityMatch™, een methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen. Doordat we de medewerker én uw bedrijf echt kennen, vinden wij de ideale receptionist(e) voor u. Topkwaliteit in kennis en persoonlijkheid.

Samen geven we uw ontvangst vorm

Wij denken met u mee. Vanaf de start van de bouw van uw pand. Bij de inrichting van uw receptie. Het inventariseren van uw contactmomenten. Omdat elke ontvangst anders is kijken we eerst grondig naar de structuur en cultuur van uw bedrijf. Naar het aantal medewerkers, bezoekers en leveranciers dat u elke dag ontvangt. Op basis van deze analyse en uw ambities bepalen we samen hoe we uw ontvangst kunnen vormgeven.

Het beste receptiepersoneel. Van ontvangst naar welkom.
Zo bent u altijd zeker van een ontvangst die past bij uw bedrijf. Kiest u voor outsourcing van de hele receptie, dan nemen wij het beheer van uw receptie volledig of gedeeltelijk voor onze rekening. U wordt volledig ontzorgd.

Bezettingsgarantie voor uw receptie

Met onze unieke continuïteitsformule vangen we onverwachte afwezigheid van uw receptionist(e) of gastvrouw op. Via onze bereikbaarheidsdienst kunt u op ieder moment een beroep doen op onze ambulante receptionistes en gastvrouwen. Zo hoeft u niet meer te schuiven met medewerkers van andere afdelingen en weet u zeker dat uw receptie altijd voortreffelijk bemand is.
 

Plaats direct uw vacature of neem contact op

Receptel denkt met u mee en levert het beste receptiepersoneel. Daag ons gerust uit. U kunt direct bellen met één van onze consultants via +31 (0) 36 529 40 01 of mail naar info@receptel.nl. Heeft u op dit moment al mensen nodig? Plaats direct uw vacature!

Upload het functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.