shadow

Detachering

Als goed werkgever wilt u ook een tijdelijke werknemer zekerheid bieden. Met detachering bieden wij u een combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Voor een afgesproken periode of bijvoorbeeld voor de duur van één project. Zo borgt u kennis en capaciteit en beperkt u het uitstroomrisico, terwijl uw tijdelijke werknemer geniet van meer zekerheid.

Snel inzetbare specialisten

Het grote voordeel van detachering is dat u snel beschikt over medewerkers die hun vak verstaan. Zo lang als uw project duurt staan ze voor u klaar. Dit biedt u zekerheid, flexibiliteit en tegelijkertijd zo min mogelijk administratie en arbeidsrisico’s. Unique regelt namelijk alle administratie en salarisafhandeling, want wij zijn juridisch de werkgever van de gedetacheerde medewerker.

Zo zorgen wij voor een passende kandidaat

Bij Unique kijken we verder dan alleen het cv. Behalve een uitstekende match op de functie-eisen bieden wij als enige aanbieder in de detacheringsmarkt een juiste match aan via de MentalityMatchTM. Daarmee brengen wij de persoonlijkheid van de kandidaat in kaart, zodat wij borgen dat deze ook daadwerkelijk bij uw bedrijfscultuur en afdeling past. Bovendien checken we altijd twee referenties bij de selectie van een kandidaat. Zo weet u zeker dat het verleden van de kandidaat altijd door ons is gecheckt.
 
   

Meer weten over detachering?

Vul dan ons contactformulier in. U kunt daarbij aangeven of we u mogen bellen of mailen of dat u een afspraak wilt maken voor detacheringsadvies op maat. U kunt ook bellen met een van de Unique vestigingen bij u in de buurt.

Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op:


Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.