shadow

Uitzenden

Als ondernemer wilt u snel kunnen inspelen op plotselinge piekbelasting of de afwezigheid van een vaste medewerker. U wilt snel over tijdelijk personeel kunnen beschikken als dat nodig is. Unique biedt u maximale flexibiliteit met een minimaal arbeidsrechtelijk risico. Zo weet u zeker dat de continuïteit van uw onderneming altijd geborgd blijft.

Tijdelijk personeel voor één dag of een langere periode

Uitzendmedewerkers zijn voor u de meest flexibele medewerkers. U kunt ze per uur inzetten als u ze nodig heeft. Natuurlijk kunt u ook voor langere tijd een uitzendmedewerker inhuren. Unique regelt het allemaal voor u. Bovendien verzorgen we alle administratie en salarisafhandeling, want wij zijn officieel de werkgever van de uitzendmedewerker.

Unique selecteert gegarandeerd een passende kandidaat

Bij Unique kiest u altijd voor bewezen kwaliteit. Dat komt doordat we verder kijken dan alleen het cv van een kandidaat. Behalve een uitstekende match op de functie-eisen bieden wij als enige aanbieder in de detacheringsmarkt een juiste match aan via de MentalityMatchTM. Daarmee brengen wij de persoonlijkheid van de kandidaat in kaart, zodat wij borgen dat uw tijdelijk personeel ook daadwerkelijk bij uw bedrijfscultuur en afdeling past. Voor extra zekerheid checken we standaard twee referenties bij de selectie. U kunt dus vertrouwen op een stevige garantie.
 
    

Meer weten over uitzenden?

Vul dan ons contactformulier in. U kunt daarbij aangeven of we u mogen bellen of mailen of dat u een afspraak wilt maken voor flexadvies op maat. U kunt ook bellen met een van Unique vestigingen bij u in de buurt.
    
Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op:


Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.