shadow

Adviesdiensten

U zoekt een antwoord op een complex HR-vraagstuk. Unique is de onafhankelijke adviseur die u verder helpt. Dankzij 40 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling zijn wij een echte HR-specialist en de enige in onze branche die deze kennis graag met u deelt. Wilt u bijvoorbeeld hulp bij het opstellen van een functiehuis? Of zoekt u begeleiding bij verzuim of bij een ontslagprocedure van een medewerker? Wij zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Van inschatting naar zekerheid. Precies zoals we dat al eerder voor uw collega-ondernemers deden. Overtuig u zelf en bekijk onze referenties.

Juridisch advies dat zekerheid biedt

U weet dat de wetgeving op het gebied van HR voortdurend verandert. Dat heeft gevolgen voor uw bedrijf. Onze juridische specialisten kennen de laatste ontwikkelingen. Of u nu iets wilt weten over de Wet Werk en Zekerheid, Arbo-wetgeving of ontslagrecht. Meer dan 150 juristen met kennis van alle rechtsgebieden staan voor u klaar om uw vraagstuk op te lossen. Lees meer over Unique Juridisch advies.

HR-advies dat geld oplevert

Langdurige verzuimprocedures of ontslagtrajecten kunnen u als ondernemer onnodig veel geld kosten.U wilt er dus zeker van zijn dat u de juiste beslissingen neemt. Daar helpt Unique u bij. Op al uw HR-vragen krijgt u antwoord van onze experts. Direct via de telefoon of in een persoonlijk gesprek.​Lees meer over Unique HR-advies.
 
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.