shadow

Opleidingen en trainingen

Van werken naar groeien. Dat is het uitgangspunt voor uw personeel. Zij zorgen voor het succes van uw bedrijf. U faciliteert ze hierbij door ze ruimte te geven om hun talenten verder te ontwikkelen. En dat is precies waar Unique al ruim 40 jaar ervaring in heeft. Wij adviseren u graag wat het beste aansluit bij uw organisatie en uw mensen. Of het nou een intensieve klassikale training is of een online training. Bij Unique profiteert u van inkoopvoordeel op alle soorten opleidingen.

Unique online trainingen

Met de online trainingen van Unique kunnen uw medewerkers zelf bepalen welke trainingen ze volgen. Vanaf elke locatie, op elk moment van de dag en tegen een vast bedrag per jaar. Er staan meer dan 100 online trainingen ter beschikking van uw medewerker. Van Excel tot persoonlijke effectiviteit en van conflicthantering tot social media. Lees meer over Unique online trainingen.

Unique Opleidingen en Trainingen

Heeft u al een specifieke opleiding in gedachten voor uw medewerker(s)? Dan kiest u voor inkoopvoordeel door deze opleiding via Unique te boeken. Wij hebben de aanbieders zorgvuldig geselecteerd, dus u mag rekenen op de hoogste kwaliteit. Bekijk hier alle opleidingen en trainingen.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.