shadow

Payrolling

U kiest voor goed werkgeverschap en het liefst met minimale administratieve lasten en de bijbehorende risico’s. Dat biedt Unique Payroll. Een full-service en kostenbesparende oplossing voor contractbeheer, personeels- en loonadministratie. Zodat u zich kunt blijven concentreren op uw core business. Nieuwe payrollmedewerkers aanmelden gaat snel, moeiteloos en volledig digitaal via de webapplicatie Unique Payroll. Van complex naar eenvoudig.

Kies uit twee soorten payrolling

Wilt u zelf de payrolling online regelen, dan kan dat via de gebruiksvriendelijke tool Plug and Payroll. Alle contracten kunt u inzien, verlengen en wijzigen via internet. Waar en wanneer u maar wilt. Vragen kunt u telefonisch stellen en ook via de chatfunctie. Door het zelf te regelen bespaart u kosten. U kunt ook kiezen voor het volledig uit handen geven van uw payrolling. Deze full-servicevariant verloopt via de Unique vestiging bij u in de buurt.

Altijd overzicht en eenvoud

Het enige dat niet online plaatsvindt is de verificatie van het ID-bewijs van de

payrollmedewerker. Dit doen wij samen met uw medewerker bij u op locatie of bij een Unique vestiging. Daarna heeft u alle informatie online beschikbaar in een overzichtelijk dashboard. Wijzigingen geeft u snel en eenvoudig door. De urenregistratie houdt de medewerker zelf bij, waarna u akkoord geeft. Vooraf krijgt u van ons een duidelijke vaste prijs voor onze dienstverlening, zonder verborgen extra’s. Zo weet u precies waar u aan toe bent.


Meer weten over payrolling?

Via ons contactformulier kunt u aangeven of we u mogen bellen of mailen of dat u een afspraak wilt maken voor payrolladvies op maat. U kunt ook bellen met de Unique advieslijn (0800-280 00 00) of mailen naar hroffice@unique.nl


Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op:


Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.