shadow

Payrolling

U kiest voor goed werkgeverschap en het liefst met minimale administratieve lasten en de bijbehorende risico’s. Dat biedt Unique Payroll. Een full-service en kostenbesparende oplossing voor contractbeheer, personeels- en loonadministratie. Zodat u zich kunt blijven concentreren op uw core business. Nieuwe payrollmedewerkers aanmelden gaat snel, moeiteloos en volledig digitaal via de webapplicatie Unique Payroll. Van complex naar eenvoudig.

Kies uit twee soorten payrolling

Wilt u zelf de payrolling online regelen, dan kan dat via de gebruiksvriendelijke tool Plug and Payroll. Alle contracten kunt u inzien, verlengen en wijzigen via internet. Waar en wanneer u maar wilt. Vragen kunt u telefonisch stellen en ook via de chatfunctie. Door het zelf te regelen bespaart u kosten. U kunt ook kiezen voor het volledig uit handen geven van uw payrolling. Deze full-servicevariant verloopt via de Unique vestiging bij u in de buurt.

Altijd overzicht en eenvoud

Het enige dat niet online plaatsvindt is de verificatie van het ID-bewijs van de

payrollmedewerker. Dit doen wij samen met uw medewerker bij u op locatie of bij een Unique vestiging. Daarna heeft u alle informatie online beschikbaar in een overzichtelijk dashboard. Wijzigingen geeft u snel en eenvoudig door. De urenregistratie houdt de medewerker zelf bij, waarna u akkoord geeft. Vooraf krijgt u van ons een duidelijke vaste prijs voor onze dienstverlening, zonder verborgen extra’s. Zo weet u precies waar u aan toe bent.Meer weten over payrolling?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden op het gebied van payrolling. Klik op de onderstaande button om in contact te komen met een van onze experts.

Neem contact op

U kunt ook bellen met de Unique advieslijn (​036-529 90 60) of mailen naar implementatiepayroll@unique.nl


Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.