shadow

Werving & selectie

Natuurlijk kunt u zelf uw nieuwe medewerkers vinden, maar het is niet uw core business. Voor ons wel. Onze 40 jaar ervaring, ons grote netwerk in alle vakgebieden en op elk niveau en onze kracht om verder te kijken dan alleen een cv levert u veel voordeel op. En dat doen we ook nog eens op basis van no cure, no pay.

U betaalt pas als u iemand aangenomen hebt

Wij vinden het wel zo eerlijk dat we u alleen een factuur sturen als we u ook daadwerkelijk aan vast personeel hebben geholpen. Daarom betaalt u ons pas als u de ideale kandidaat aanneemt. Dat is immers waar we samen naartoe werken.

Wij kijken naar talent én persoonlijkheid

In al die jaren dat we werving & selectie verzorgen, hebben we wel geleerd hoe we u het beste kunnen helpen. Door verder te kijken dan alleen het cv van een kandidaat. Of het u nu om één nieuwe medewerker gaat of om grote aantallen tegelijk, het gaat erom of uw personeel past bij uw bedrijf. Daarvoor gebruiken wij de MentalityMatch™, de methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen. Daarmee brengen wij de persoonlijkheid van de kandidaat in kaart, zodat wij borgen dat deze ook daadwerkelijk bij uw bedrijfscultuur en afdeling past.

 

Meer weten over werving & selectie?

Vul dan ons contactformulier in. U kunt daarbij aangeven of we u mogen bellen of mailen of dat u een afspraak wilt maken voor selectieadvies op maat. U kunt ook bellen met een van de Unique vestigingen bij u in de buurt.

Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op:


Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.