shadow

Bouw en techniek

U weet dat in conjunctuurgevoelige branches als bouw en techniek hardwerkende, flexibele vakkrachten het verschil maken. Wij voorzien u van medewerkers met kennis, professionaliteit, vakmanschap en de juiste mentaliteit. Of het nu gaat om de uitvoerende kant doen of om kantoorfuncties, Unique staat voor u klaar. Wij kennen de taal van de branche en weten welke competenties u zoekt. Wij zijn zelfs VCU- en ISO-gecertificeerd. Door lokaal ondernemerschap, jarenlange ervaring in uw sector en ons brede netwerk hebben we voor u een gekwalificeerde en direct inzetbare pool van flexkrachten beschikbaar.

De voordelen van Unique in bouw en techniek

Onze grote pool met vakkrachten op uitvoerend vlak en ons grote netwerk van kandidaten in de hogere technische functies komt voort uit jarenlange ervaring in de branche. Wij beschikken bovendien over een vrijwaring van inlenersaansprakelijkheid, waardoor uw financiële risico’s worden verlaagd. Ook het werken met buitenlandse arbeidskrachten behoort tot de mogelijkheden door ons uitgebreide netwerk. Wij bieden u altijd de juiste kandidaten met goede referenties. En met een persoonlijkheid die bij uw bedrijf past. Wij gebruiken hiervoor de MentalityMatch™, een methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen.

Zo kunnen wij u helpen

Uitzenden en detachering zijn onze specialismen in bouw en techniek. Naast het selecteren en binden van vakkrachten, helpen wij u ook het bedrijfsrisico te verlagen, flexibel te zijn in capaciteit en tijd te besparen. Aan de ene kant verzorgen we uitvoerend technisch personeel en bouwpersoneel voor u, zoals (Machine) Operators, elektromonteurs, MIG/TIG lassers, frezers, draaiers, monteurs en uitvoerders. Daarnaast kunt u ook voor technische kantoorfuncties zoals technisch commercieel medewerkers, engineers, Autocad-tekenaars en werkvoorbereiders bij ons terecht. Talloze bedrijven gingen u al voor. Van MKB-bedrijven tot grote multinationals, waaronder BAM, Bruil, Thales, Stork, Siemens, GDF SUEZ, VolkerWessels en NEDAP.

Plaats uw vacature of laat u terugbellen

Als u uw gegevens achterlaat via onderstaand formulier bellen wij u zo snel mogelijk terug om antwoord te geven op eventuele vragen die u nog heeft. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen!


Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op:


Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.