shadow

Technicum

Met een landelijk netwerk van technisch specialisten is Technicum een partner met onmisbare kennis en ervaring als u technisch personeel zoekt. Binnen Unique zijn wij de specialist voor het segment bouw & techniek. Technicum onderneemt samen met u om uw projecten succesvol uit te voeren met de juiste specialisten, dat doen we al bijna 30 jaar. U hebt contact met consultants die technische ervaring hebben en snel begrijpen wat u zoekt. Uw klantvraag vertalen wij efficiënt naar een wervingsoplossing op maat.

Complete HR-ontzorging

Onze dienstverlening is breed. Naast uitzending helpen we u ook met detachering, werving & selectie, payrolling en opleiden. Het flexibiliseren van uw personeelsbestand, daar gaat het ons om. Hoe flexibeler uw personeel, hoe lager de vaste kosten, wat uw bedrijf minder kwetsbaar maakt. Samenwerken met Technicum maakt deze flexibiliteit mogelijk. U heeft zelf geen omkijken meer naar uw personeel. Ook voor vragen over HR, wet- en regelgeving en arbeidsmarktcommunicatie kunt u bij ons terecht.

Onze specifieke niches:

Techniek

Al tientallen jaren zijn wij specialist in het bemiddelen, begeleiden en opleiden van technische vakmensen in vakgebieden als installatietechniek en werktuigbouwkunde. Zoekt u onderhoudsmonteurs, servicemonteurs, elektromonteurs, lassers, constructiebankwerkers of loodgieters? Wij helpen u verder.

Bouw & Civiel

Uw personeelsbehoefte vullen wij op specialistische en onderscheidende wijze in als het gaat om de civiele betonbouw, woningbouw en utiliteitsbouw. Specialisten zoals betontimmermannen, allround timmermannen, metselaars en stellers kennen wij voor u.

Telecom & Energie

Het detacheren van landelijke vakspecialisten bij gerenommeerde bedrijven binnen de telecom- en energiesector is ons dagelijks werk. Wij helpen u graag aan goede telecommonteurs, field engineers, projectleiders, antennebouwers en werkvoorbereiders.
 

Daarom kiest u voor Technicum:

Meer weten of direct uw vacature plaatsen? 

De beste kandidaten vindt u bij Technicum. Geef ons gerust de kans om dat te bewijzen. U kunt direct mailen naar info@technicum.nl. Wilt u nu al aan de slag? Plaats direct uw vacature!
 

Plaats direct uw vacature bij Technicum

Vacature plaatsen
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.