shadow

Unique Logistiek

U werkt met vakmensen. In het magazijn en achter het stuur. Als ondernemer bent u ervoor verantwoordelijk dat het juiste product op het juiste moment op de juiste bestemming is. Altijd. Dus ook als u onvoldoende personeel tot uw beschikking hebt. Bijvoorbeeld omdat u meer opdrachten binnen krijgt. Of omdat u zo succesvol bent dat u het werk met uw huidige bezetting niet meer aan kunt. Voor vakkundig personeel gaat u naar Unique. Wij zijn uw logistieke partner.

Op de werkplek en onderweg.

Vakkundig logistiek personeel is van het grootste belang voor uw onderneming. U heeft voor iedere stap in het logistieke proces de beste werknemers nodig. Tijdens het proces van bestelling naar magazijn, van magazijn naar vervoer en uiteindelijk van transport naar klant. Of het nu gaat om een tijdelijke opdracht of om vast personeel, u bent op zoek naar vakmensen. Daarom werkt u samen met Unique Logistiek.

Voor uw logistieke personeel schakelt u Unique in.

Unique Logistiek heeft de kennis in huis om de juiste mensen te selecteren. En de beste magazijnmedewerkers, orderpickers, planners, heftruckers en meewerkend voormannen weten ons te vinden. Daarom beschikken wij over een database met logistiek medewerkers die aan uw wensen voldoen door ervaring, kennis en opleiding. Tijdelijk en vast.

Van bulk naar efficiency.
Als u dat wenst, dan nemen wij de personele planning van u over en digitaliseren wij uw processen. Onze management informatie is voor u altijd online beschikbaar. We denken met u mee. Inhouse of vanaf de vestiging. Wij leiden op. Bijvoorbeeld door middel van de ruim 182 logistieke opleidingen van onze HR Flex Academy en we werken samen met de andere specialties van Unique. 

Daarom kiest u voor Unique Logistiek:

Wij helpen u direct

Unique Logistiek vindt uw gekwalificeerde medewerkers voor onderweg en in het magazijn. Voor meer informatie kunt u mailen naar logistiek@unique.nl of het onderstaande formulier invullen. Als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, bellen wij u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen!

Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.