shadow

Industrie en energie

Wanneer het gaat om flexibel personeel voor uw bedrijf, wilt u een partner die kennis van de branche heeft. De sectoren industrie en energie zijn immers uniek. Daarom bent u bij Unique aan het juiste adres. Wij kennen ervaren kandidaten voor alle functies. Werving, selectie, plaatsing en begeleiding kunnen we zelfs allemaal inhouse verzorgen als u dat wilt. Zo worden we echt een verlengstuk van uw HR-afdeling en ontzorgen we u volledig. Inclusief de uitgifte van PBM’s, het verzorgen van veiligheidsinstructies en het opleiden van uw medewerkers.

De beste medewerkers maken we nog beter

Zoekt u specifiek kandidaten met een heftruckcertificaat, VCA-certificaat of een Vapro Basis-, A-, B- of C-diploma? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek. Daarbij maken we een duidelijke keuze voor u en gaan we dus niet voor concurrenten in uw regio aan het werk. Zo bent u verzekerd van de beste medewerkers. Of het nu gaat om procesengineers, operators, monteurs, productiemedewerkers, terminalmedewerkers, supervisors of lassers. Wij zorgen ervoor dat ze de juiste ervaring, referenties én persoonlijkheid hebben. Hiervoor gebruiken we de MentalityMatch™, een methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen. Via opleidingen en trainingen zorgen we er vervolgens voor dat zij nog productiever worden en langer verbonden blijven aan uw bedrijf.

Zo kunnen wij u helpen

Doordat we inhouse zitten, kennen we uw bedrijf van binnenuit. We denken mee over al uw HR-vraagstukken. Van payrolling tot uitzenden, van detachering tot werving & selectie en van snuffelstages tot zzp’ers. Ook in het kader van de Participatiewet kunnen wij u van dienst zijn. Wat uw vraag ook is, we komen altijd met de oplossing die het beste past bij uw bedrijf.

Plaats uw vacature of laat u terugbellen

Als u uw gegevens achterlaat via onderstaand formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om antwoord te geven op eventuele vragen die u nog heeft. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen!

Aanhef:

Instructional text goes here
Neem contact met mij op:


Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.