shadow

Logistiek en Transport

In de dynamische branche logistiek en transport is het vaak hollen of stilstaan. U wilt dan ook snel flexibel personeel achter de hand hebben bij piekmomenten. De personeelsadministratie wilt u daarbij ook overzichtelijk houden. Unique is de specialist die uw flexibiliteit en efficiëntie verbetert. Voor al uw logistieke personeel kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om een magazijnmedewerker, heftruckchauffeur, medewerker overslagpunt, chauffeur of supervisor.

Unique helpt u voorop te blijven lopen

De logistieke markt is continu in beweging. Dankzij innovatieve concepten zorgen wij ervoor dat u altijd voorop blijft lopen met de juiste medewerkers. Zo leiden we bijvoorbeeld kandidaten op via e-learning en praktijkopleidingen en hebben we kennis van o.a. Lean Six Sigma, 5S en EFQM. We evalueren en verbeteren ons flexvolgsysteem continu samen met u, zodat we u nog beter maatwerk kunnen bieden op het gebied van productiviteit.

Zo kunnen wij u helpen

Veiligheid, kwaliteit en productiviteit staan voorop bij onze structurele oplossingen: poolmanagement, payrolling of de exclusieve training van uw medewerkers. 

Al 40 jaar ervaring binnen de logistiek en transport
Wij kunnen dan ook logistiek personeel op alle niveaus voor u werven, selecteren en begeleiden. Wilt u een flexpool opzetten volgens uw specifieke wensen? Ook daar helpen wij u graag bij. Wij letten niet alleen op de werkervaring en opleidingen van een kandidaat, maar ook op de persoonlijkheid. Dit testen we met de MentalityMatch™, een methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen. Zo krijgt u de medewerker die echt bij uw bedrijf past.

Plaats uw vacature of laat u terugbellen

Als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier bellen wij binnen 48 uur u terug om antwoord te geven op eventuele vragen die u nog heeft. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen!

Aanhef:

Neem contact met mij op


Upload functieprofiel

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.