shadow

Buitenlands personeel

U weet hoe schaars geschikt personeel is in de industrie, logistiek en techniek. Toch wilt u uw productiviteit en kwaliteit verhogen. Unique helpt u daarbij. Het werven, selecteren, plaatsen en begeleiden van arbeidsmigranten is één van onze specialismen. Wij vinden het buitenlands personeel dat uw bedrijf helpt groeien. Van goed naar precies goed.

Bouw verder aan uw reputatie als goede werkgever

Gekwalificeerd en hardwerkend personeel is nodig om uw productiviteit te verbeteren. Naast arbeidsmigranten uit Polen bieden wij u ook ervaren vakmensen uit bijvoorbeeld Litouwen, Spanje en Portugal. Is een taaltraining of andere cursus gewenst, zoals VCA, heftruck of HACCP? Dan kunnen wij deze in de moedertaal organiseren. Uw medewerkers zullen u belonen in de vorm van hoogwaardige arbeidskwaliteit en hogere productiviteit. Omdat u een goede werkgever voor ze bent en een professionele partner inschakelt voor werving, selectie, uitzending en detachering.

Vertrouwen staat voorop

U wilt kunnen vertrouwen op de beste buitenlandse medewerkers. Daarom werven wij de flexmedewerkers in het land zelf via onze eigen, lokale recruiters, vanuit ons eigen flexnetwerk. Zo werken wij alleen met mensen die wij kennen en omgekeerd. Deze sociale verbintenis werkt heel prettig voor u en voor ons.

Toegang tot de grootste arbeidsmarkten van Europa.
Wij verzorgen 100% compliance met wet- en regelgeving. U en uw flexmedewerker lopen dus geen risico’s. Van huisvesting en vervoer tot BSN-nummer en bankrekening: alles regelen we voor u en uw flexmedewerker. Ook hoogwaardige huisvesting (SNF gekeurd) en begeleiding in eigen taal is inbegrepen. Alles voor uw arbeidsmigranten én uw reguliere flexmedewerkers in alle segmenten regelt u bij Unique via één aanspreekpunt. Zelfs een combinatie met inhouse service is mogelijk. Ook voor vragen over HR, wet- en regelgeving en arbeidsmarktcommunicatie kunt u bij ons terecht. Daar kunt u op vertrouwen.

Daarom kiest u voor Unique International Recruitment:


Neem contact op of plaats direct uw vacatures

Als meedenkende partner bewijzen we graag dat we structureel de beste buitenlandse medewerkers leveren. Bel direct met één van onze consultants (06 461 903 51), mail naar international.recruitment@unique.nl of vul het onderstaande formulier in. 

Als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, bellen wij u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen!

Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.