shadow

Scheepvaart en Transport

U bevindt zich in een nichemarkt. Wij ook. Unique Scheepvaart en Transport is dé specialist voor de werving en selectie van gekwalificeerd personeel uit de branche. Samen werken we aan het verbeteren van uw business. Vertrouw op onze specialiteit, betrokkenheid en ervaring als u nieuw personeel zoekt.

Alle niveaus, met of zonder ervaring

Van starters tot ervaren personeel, van logistiek medewerkers tot waterklerken, operations managers en warehousemanagers. Wij vinden de gemotiveerde medewerkers die u zoekt. Op alle niveaus. Of het nu gaat om uitvoerende functies of officefuncties. In de scheepvaart en transport kennen wij de ideale medewerker voor uw bedrijf. Binnen 24 uur sturen wij u een eerste selectie van kwalitatieve cv’s. U heeft zelf geen omkijken meer naar uw werving en selectie. Ook voor vragen over HR, wet- en regelgeving en arbeidsmarktcommunicatie kunt u bij ons terecht.

Samenwerken op lange termijn

Ons uitgangspunt is altijd dat we niet alleen nu specialistisch personeel voor u werven en selecteren, maar ook in de toekomst. Onze wervingsmethoden passen we aan als uw situatie daarom vraagt. Bovendien kunnen we u in het hele land van dienst zijn.

Van verzenden naar ontvangen.
Unique Scheepvaart en Transport beschikt over gekwalificeerde consultants die de taal van de klant spreken, ervaren zijn in het rekruteren van (latent zoekend) specialistisch personeel en over de meest actuele kennis beschikken van onze (internationale) opdrachtgevers. Onze nauwe samenwerking met het Scheepvaart- en Transportcollege draagt daaraan bij.

Daarom kiest u voor Unique Scheepvaart en Transport:

Meer weten of direct uw vacature plaatsen? 

Unique Scheepvaart en Transport helpt u aan de beste kandidaten. Dat bewijzen we graag in de praktijk. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met één van onze consultants via 010 751 80 44, mailen naar scheepvaartentransport@unique.nl of het onderstaande formulier invullen. 

Als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, bellen wij u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen!

Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.