shadow

Overheid en Onderwijs

Stabiliteit, de juiste gekwalificeerde medewerkers en het liefst mensen met ervaring. Dat zijn uw uitgangspunten als u nieuw overheidspersoneel zoekt. Met name de flexibele inzet van gekwalificeerd personeel is van groot belang. Unique weet precies hoe u aan de juiste mensen komt, dankzij onze jarenlange ervaring met de overheid. Wij kennen de cultuur en de ontwikkelingen. Vertrouw ons gerust uw vacatures toe.

Personeel voor alle functies en onderdelen

Doordat wij veel samenwerken met overheidsorganisaties weten wij ervaren medewerkers te vinden voor de onderdelen burger- en publiekszaken, openbare orde, veiligheid, ruimtelijke ordening, sociale zaken, welzijn en onderwijs. Maar natuurlijk ook kandidaten voor ondersteunende functies als administratief medewerker, projectondersteuners en secretariële functies. Uniek aan onze werving is de MentalityMatch™, een methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen. Daarmee vinden we de kandidaat die echt bij uw bedrijf past. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen en we helpen u snel en efficiënt.

Zo kunnen wij u helpen

Uitzenden en detacheren, maar ook payrolling en werving & selectie zijn onze specialiteiten voor de overheid. Zo hebben we bij de Rijksoverheid, Gemeenten, Waterschappen, Provincies en het Openbaar Ministerie al heel wat flexibel personeel verzorgd. Van beleidsmedewerkers tot Wmo-adviseurs en van toezichthouders tot managementondersteuner. Hoe kunnen we u helpen met onze specialistische kennis?

Plaats uw vacature of laat u terugbellen

Als u uw gegevens achterlaat via onderstaand formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om antwoord te geven op eventuele vragen die u nog heeft. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen.

 
 
Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op:


Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.