shadow

Zakelijke en financiële dienstverlening

Er is een reden voor dat u bij Unique de beste flexmedewerkers vindt voor de zakelijke en financiële dienstverlening. Uiteraard selecteren we op opleidingsniveau en werkervaring, maar de persoonlijkheid van een kandidaat bepaalt pas echt of deze bij uw bedrijf past. Wij gebruiken hiervoor de MentalityMatch™, een methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen.

Welke functie u ook zoekt

Klantenservicemedewerkers, accountmanagers, (telefonisch) adviseurs,  schadebehandelaars, commercieel adviseurs, financieel administratief medewerkers, controllers, administrateurs, hypotheekadviseurs, callcentermedewerkers… wij hebben ze allemaal voor u. Onze specialisten kennen de branche en zorgen voor een snelle en soepele afhandeling van (volume)aanvragen en het bijbehorende  administratiewerk. De kwaliteit van de kandidaten staat buiten kijf door onze aanpak.

Zo kunnen wij u helpen

Uitzenden, detacheren, selectiecontracten, werving & selectie, payrolling en inhouse services zijn onze specialismen voor de zakelijke en financiële dienstverlening. Daarnaast hebben we Unique MultilingualUnique Customer Care en Unique Finance om specifieke kandidaten te werven. Wilt u dat we u tijd besparen door het volledige werving- en selectieproces uit handen te nemen? Dan zetten we daar vaste teams op voor u. Talloze bedrijven gingen u al voor. Van MKB-bedrijven tot grote multinationals zoals ABN AMRO, ING, ASR, MN services, Friesland zorg, Transcom en KPMG.

Plaats uw vacature of laat u terugbellen

Als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier bellen wij u zo snel mogelijk terug om antwoord te geven op eventuele vragen die u nog heeft. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen!

Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.