shadow

Unique Customer Care

U weet hoe enorm belangrijk klantcontact is. U wilt 24/7 bereikbaar zijn en een goede (eerste) indruk achterlaten bij uw klanten. Daarom wilt u de beste medewerkers voor uw callcenter. Unique Customer Care kent de kandidaten die u zoekt. Wij bieden u de beste kwaliteit tegen het scherpste tarief. Zo blijft uw bedrijf flexibel, klantgericht en optimaal bereikbaar. Van contact naar aandacht, dat is ons doel.

Profiteer van onze brede expertise

Van customer service medewerker tot outbound sales agent. Van Nederlandstalig en meertalig personeel tot native speakers voor in- en outboundfuncties. Wij helpen u met alle functies waar klantcontact centraal staat. 

Van een goede naar een perfecte kandidaat

Door verder te kijken dan alleen een cv helpen we u aan niet zomaar aan een goede kandidaat, maar aan een perfecte. Daarvoor gebruiken wij de MentalityMatch™, de methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen. Een aantoonbaar succesvolle methode om een goede match te waarborgen. We verdiepen ons in uw organisatie en in de persoonlijkheid van de kandidaat. Dat werkt. Zo komt u aan medewerkers die uw belofte aan uw klant waarmaken.

Van een goede naar een perfecte kandidaat

Door verder te kijken dan alleen een cv helpen we u aan niet zomaar aan een goede kandidaat, maar aan een perfecte. Daarvoor gebruiken wij de MentalityMatch™, de methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven doorontwikkelen.

Van contact naar aandacht, dat is ons doel.
Een aantoonbaar succesvolle methode om een goede match te waarborgen. We verdiepen ons in uw organisatie en in de persoonlijkheid van de kandidaat. Dat werkt. Zo komt u aan medewerkers die uw belofte aan uw klant waarmaken.

Daarom kiest u voor Unique Customer Care:

Wij helpen u direct

Daag ons gerust uit, zodat we u kunnen bewijzen dat Unique Customer Care met u meedenkt en de beste kandidaten levert. Doe het voor uw klanten. U kunt direct bellen met één van onze consultants via 020 675 64 99, mailen naar customercare@unique.nl. meteen beginnen? Plaats direct uw vacature.

Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.