shadow

Unique Finance

U zoekt niet zomaar financiële medewerkers. U zoekt kwalitatief personeel met oog voor de strategische context. Waardoor een financiële analyse opgevolgd wordt met concrete strategische adviezen waar u iets aan heeft. Unique Finance kent de kandidaten die u zoekt. Of u nu voor uitzenden, detachering of werving & selectie kiest, wij bieden u de medewerkers met de juiste competenties en de persoonlijk die past bij uw bedrijf. Allemaal op basis van no cure, no pay. Van investering naar rendement, dat is ons doel.

U krijgt advies van een ervaren consultant

Of het nu gaat om vast, tijdelijk of flexibel financieel personeel, bij iedere vacature adviseert één van onze consultants u over de meest geschikte manier om werving & selectie in te zetten. Dit weten we door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van het vakgebied. Uw consultant is dus een volwaardige gesprekspartner. Vooraf maken we heldere afspraken met elkaar. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent, wat de mogelijkheden zijn en wat het beste aansluit bij uw vraag. Dat is wel zo prettig.

Zo bieden we u de beste professional voor uw bedrijf

Naast het analyseren van het cv van onze kandidaten en het grondig nabellen van referenties brengen we ook hun persoonlijkheid in kaart. Daarvoor gebruiken wij de MentalityMatch™, de methodiek die we samen met het gerenommeerde onderzoeksbureau Motivaction continu blijven 

Van investering naar rendement, dat is ons doel.
doorontwikkelen. Een aantoonbaar succesvolle methode om een goede match te waarborgen. We verdiepen ons in uw organisatie én in de achtergrond van de kandidaat. Op die manier weten we zeker dat de medewerker past bij uw bedrijf.

Daarom kiest u voor Unique Finance:

Wij helpen u direct

We bewijzen u graag dat Unique Finance met u meedenkt en de beste financiële kandidaten levert. Daagt u ons uit? U kunt direct bellen met één van onze consultants via ​06 24 84 10 41, een mail sturen naar mechteld.rumpin@uniquefinance.nl of het onderstaande formulier invullen. 

Als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, bellen wij u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen!

Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.