shadow

InterSales

U wilt flexibel zijn op personeelsgebied, maar u wilt ook weer niet teveel tijd en geld kwijt zijn aan de werving en selectie van goede mensen. Daarom kiest u voor InterSales. Het werven, selecteren, plaatsen en begeleiden van gekwalificeerde talenten in de reiswereld is ons vak. Daarbij werken we nauw samen met (zaken)reisbureaus, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en hotels. Zo weten we zeker dat u de best passende mensen krijgt.

Snel en efficiënt nieuw personeel

U hoeft nergens meer achteraan. Wij werven en selecteren vakbekwame kandidaten met specifieke ervaring in reisbranche voor u. Van managementfuncties (salesmanagers, productmanagers, supervisors, unitmanagers en accountmanagers) tot business travel consultants, reisadviseurs, toeristische verkoopmedewerkers en salesmedewerkers. Laat ons weten wie u zoekt en wij helpen u snel en efficiënt.

Kies ook voor kwaliteit

Intersales helpt u verder met een uitgebreid netwerk binnen de reisbranche en een grote database met ervaren en vakbekwame kandidaten. U kiest dan ook voor een kwalitatief hoogwaardig en efficiënt werving- en selectieproces. Met als resultaat de ideale kandidaat voor uw bedrijf.

Wij weten wat er speelt binnen de reisbranche
We kennen de branche en weten wat er speelt. Wilt u ons advies over de invulling van een openstaande functie, dan staan we voor u klaar. Ook voor vragen over HR, wet- en regelgeving en arbeidsmarktcommunicatie kunt u bij ons terecht.

Kies ook voor kwaliteit

Intersales helpt u verder met een uitgebreid netwerk binnen de reisbranche en een grote database met ervaren en vakbekwame kandidaten. U kiest dan ook voor een kwalitatief hoogwaardig en efficiënt werving- en selectieproces. Met als resultaat de ideale kandidaat voor uw bedrijf. We kennen de branche en weten wat er speelt. Wilt u ons advies over de invulling van een openstaande functie, dan staan we voor u klaar. Ook voor vragen over HR, wet- en regelgeving en arbeidsmarktcommunicatie kunt u bij ons terecht.

Daarom kiest u voor InterSales:

Plaats direct uw vacature of neem contact op

Wij bewijzen u graag dat wij de expert zijn op het gebied van werving en selectie in de reisbranche. U kunt direct bellen met één van onze consultants Helmine van Tuil via 06 - 81 15 09 91 of Caroline Tak via Tel. 06 - 46 19 03 89, mailen naar intersales@unique.nl of het onderstaande formulier invullen. 

Als u uw gegevens achterlaat via het onderstaande formulier, bellen wij u binnen 48 uur terug om antwoord te geven op uw vragen. Uiteraard kunt u ook direct uw vacature plaatsen!

Aanhef:

Neem contact met mij op
Neem contact met mij op


Upload functieprofiel
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.