shadow

Personeel nodig?

U zoekt personeel. Wij zoeken naar de beste manier om uw bedrijf nog efficiënter en winstgevender te maken. Dat mag u verwachten van Unique, uw HR-partner die meedenkt. We bemiddelen door heel Nederland in alle vakgebieden en functieniveaus. Plaats direct een vacature of zoek meteen zelf in onze cv-database.

Laat direct uw vacature achter


Zodra u ons laat weten voor welke functie u personeel zoekt, gaan wij direct aan de slag om de ideale medewerker voor u te vinden. We nemen binnen twee uur contact met u op om alle details met u door te spreken. Vervolgens ontvangt u ​zo snel mogelijk de meest geschikte kandidaten en beslist u zelf wie u uitnodigt voor een sollicitatiegesprek.  

Zoek zelf in onze cv-database

Wilt u liever zo snel mogelijk in contact komen met kandidaten die volgens u passen bij uw bedrijf? Zoek dan zelf in onze database met meer dan 250.000 recente cv’s. Al deze kandidaten zijn beoordeeld door onze consultants dus we kennen hun kwaliteiten. U kunt kosteloos de cv’s van de kandidaten opvragen​.

Zoekt u snel nieuw personeel? Laat hier uw vacature achter en wij gaan meteen aan de slag om uw ideale medewerker te vinden.

Personeel aanvragen
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.