shadow

Vacature plaatsen

Is het personeel dat u zoekt in Nederland schaars? Unique International Recruitment heeft toegang tot de grootste arbeidsmarkten van Europa. Wij kennen de beste internationale kandidaten voor de logistiek, industrie en techniek. Uit Polen bijvoorbeeld, of Tsjechië. Laat hier uw vacature achter en wij gaan meteen voor u aan de slag.

Eerlijk over onze procedure.

Wanneer u uw vacature achterlaat, nemen wij binnen twee uur contact met u op om de details te bespreken. Vervolgens sturen we u binnen 24 uur de drie meest geschikte kandidaten. Als het een vacature is waarvoor specialistische werkervaring of kennis nodig is, dan kan het zijn dat wij meer tijd nodig hebben. We, geven u altijd een eerlijke inschatting van de termijn waarop we de vacature denken te vervullen. Want wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Ook qua kosten. We bespreken daarom ook direct de bemiddelingskosten met u. U betaalt als onze kandidaat daadwerkelijk bij u aan het werk gaat.

Wij vinden de beste kandidaten, u beslist

Wij stellen de beste kandidaten aan u voor maar het eindoordeel ligt altijd bij u. U beslist wie u uitnodigt op sollicitatiegesprek en welke kandidaat wordt aangenomen. Samen bespreken we in welke contractvorm.
 

Aanhef
Vacature uploaden
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.