shadow

Vacature plaatsen

Is talenkennis voor uw bedrijf van groot belang en zoekt u snel nieuw personeel? Unique Multilingual is specialist in anderstalig personeel dat in Nederland woont en kent daardoor de beste meertalige kandidaten. Plaatst u hier uw vacature en wij gaan meteen aan de slag om uw ideale medewerker te vinden.

Eerlijk over onze procedure.

Wanneer u uw vacature achterlaat, nemen wij binnen twee uur contact met u op om de details te bespreken. Vervolgens sturen we u binnen 24 uur de drie meest geschikte kandidaten. Als u op zoek bent naar een specialist, zodat wij langere tijd nodig hebben, dan geven we u altijd een eerlijke inschatting van de termijn waarop we de vacature denken in te vullen. Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Ook qua kosten. We bespreken daarom ook direct de bemiddelingskosten met u. Die kosten betaalt u pas als onze kandidaat daadwerkelijk bij u aan het werk gaat.

Wij vinden de beste kandidaten, u beslist

U ontvangt van ons de gegevens van de beste kandidaten. Mensen die goed Engels spreken. Duits, Frans, Portugees. Of een combinatie van talen. En Nederlands. Het eindoordeel ligt altijd bij u. U beslist wie u uitnodigt op sollicitatiegesprek en welke kandidaat wordt aangenomen. Samen bespreken we in welke contractvorm.

Aanhef
Vacature uploaden
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.