shadow

Vacature achterlaten

Zoekt u snel nieuw personeel? Wij kennen kandidaten uit alle vakgebieden en van alle niveaus. Laat hier uw vacature achter en wij gaan meteen aan de slag om uw ideale medewerker te vinden.

Eerlijk over de invultermijn

Wanneer u uw vacature achterlaat, nemen wij binnen twee uur contact met u op om de details te bespreken. Vervolgens sturen we u binnen 24 uur de drie meest geschikte kandidaten door. Als het een lastiger invulbare vacature is, geven we u altijd een eerlijke inschatting van de termijn waarop we de vacature denken in te vullen.
 

Wij vinden de kandidaten, u beslist

Zodra wij uw vacature hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om de juiste kandidaat te vinden. Binnen 24 uur sturen we u de drie meest geschikte kandidaten door. Het eindoordeel ligt altijd bij u. U beslist wie u uitnodigt op sollicitatiegesprek en welke kandidaat wordt aangenomen. Samen bespreken we in welke contractvorm.

Aanhef
Vacature uploaden
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.