shadow

Vacature achterlaten

Zoekt u snel nieuw personeel? Wij kennen kandidaten uit alle vakgebieden en van alle niveaus. Laat hier uw vacature achter en wij gaan meteen aan de slag om uw ideale medewerker te vinden.

Eerlijk over de invultermijn

Wanneer u uw vacature achterlaat, nemen wij binnen twee uur contact met u op om de details te bespreken. Vervolgens sturen we u binnen 24 uur de drie meest geschikte kandidaten door. Als het een lastiger invulbare vacature is, geven we u altijd een eerlijke inschatting van de termijn waarop we de vacature denken in te vullen.
 

Wij vinden de kandidaten, u beslist

Zodra wij uw vacature hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om de juiste kandidaat te vinden. Binnen 24 uur sturen we u de drie meest geschikte kandidaten door. Het eindoordeel ligt altijd bij u. U beslist wie u uitnodigt op sollicitatiegesprek en welke kandidaat wordt aangenomen. Samen bespreken we in welke contractvorm.

Aanhef
Vacature uploaden
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.