shadow

Geen risico lopen tijdens de vakantieperiode? 


 
In de vakantieperiode gaat het dagelijkse werk in uw bedrijf gewoon door! Uiteraard wilt u geen commerciële kansen laten lopen. Wij regelen continuïteit in uw werkproces door de beste vakantiekrachten in te zetten. Snel geregeld en tegen een zeer scherp tarief. Zo geniet u zelf ook zorgeloos van een welverdiende vakantie.

Wat kost uw vakantiekracht?

Om als bedrijf de zomerperiode goed door te komen zijn vakantiekrachten een goed én goedkoop alternatief. Benieuwd naar de kosten? Het gereduceerde vakantiewerktarief van Unique is op basis van uitzenden. Natuurlijk met dezelfde kwaliteit en snelheid die u van Unique gewend bent. Of uw werft zelf en plaats uw vakantiekracht bij ons op de payroll.

Zoekt u snel vakantiekrachten? Wij kennen kandidaten uit alle vakgebieden en van alle niveaus. Laat hier uw vacature achter en wij gaan meteen aan de slag om uw ideale vakantiekracht te vinden.

Laat hier uw vacature achter
Binnen 24 uur de beste match

Met vakantiewerk.nl -de bekendste vakantiebanensite van Nederland- heeft Unique continu toegang tot duizenden beschikbare vakantiekrachten. Hierdoor garanderen wij u binnen 24 uur een passende match op basis van beschikbaarheid en ervaring. Voor u een ‘zorgeloze’ continuïteit gedurende de zomermaanden.

Van vakantiestress naar gesmeerde planning
Uw vakantieplanning is met de vakantieplanner van Unique eenvoudig en overzichtelijk geregeld. De kalender biedt u de mogelijkheid om per medewerker de aangevraagde vrije dagen en vakanties in te plannen. U heeft direct inzichtelijk wie wanneer en hoe lang op vakantie gaat en waar er mogelijke vervanging nodig is. Zo behoudt u altijd het overzicht.
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.