shadow

Vast personeel

Wilt u zelf uw ideale nieuwe werknemer vinden? Doorzoek dan gratis de ruim 250.000 cv’s in onze actuele database. Doordat u de selectie zelf doet, biedt Unique u een scherp tarief. U betaalt pas zodra uw nieuwe werknemer aan het werk gaat.

Gratis onze actuele cv’s doorzoeken

Het kost u niets als u door onze uitgebreide cv-database zoekt. U maakt gratis een account aan bij Unique HROffice, waarmee u direct de cv’s kunt bekijken. Pas als u een geschikte medewerker vindt en in dienst neemt, betaalt u een vast tarief van € 2.500,-. Dat is veel voordeliger dan een tarief van 25% van het jaarsalaris, zoals bij werving & selectie gebruikelijk is.

Alle vakgebieden en niveaus

Of u nu een medewerker zoekt voor een functie op lbo-, mbo, hbo of wo-niveau, Unique bemiddelt op elk niveau. Specialisten uit alle vakgebieden hebben we voor u verzameld in onze cv-database. In het afgelopen half jaar hebben zij bij Unique gesolliciteerd, dus het aanbod is zeer actueel. U voert uw vacature in en krijgt direct automatisch de vijf beste kandidaten te zien. Daaruit kiest u de persoon die het beste bij uw bedrijf past.
 
Aanhef
Vacature uploaden
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.