shadow

Unique is uw partner

Wij zijn ondernemers, net als u. En net als u zien wij de wereld veranderen. Werk wordt anders georganiseerd. De regels rond werk veranderen door aanpassingen vanuit politiek en wetgeving. Werknemers en werkgevers zijn flexibeler en innovatiever. Ook voor zaken rond HR en recruitment zijn wij uw partner.

Unique onderzoekt en informeert. Tegelijkertijd bewaken wij onze eigen kwaliteit. Wij werken aan morgen en overmorgen.

Peoplebusiness

People Business is het inspiratieplatform voor ondernemers. Iedere dag delen wij kennis, inspiratie en informatie met u. Online.

MKB marktmonitor

Ieder jaar, en sinds zes jaar, doen TNO en Unique onderzoek naar een actueel HR-thema. Het resultaat van dit onderzoek is de MKB marktmonitor. We deden onderzoek naar innovatie. We onderzochten wat uw werknemers van u verwachten. Wist u dat een goed pensioen een belangrijk thema is voor ook uw medewerkers? Wilt u de monitor ook ontvangen?

Certificering

Wij vinden kwaliteit belangrijk. En daarom bewaken wij onze eigen kwaliteit en stellen we eisen aan onszelf. Unique is lid van de ABU. Wij zijn ISO gecertificeerd. En we zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Wilt u meer weten over de manier waarop wij voor u en onszelf werken aan onze kwaliteit?

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.