shadow

Unique is uw partner

Wij zijn ondernemers, net als u. En net als u zien wij de wereld veranderen. Werk wordt anders georganiseerd. De regels rond werk veranderen door aanpassingen vanuit politiek en wetgeving. Werknemers en werkgevers zijn flexibeler en innovatiever. Ook voor zaken rond HR en recruitment zijn wij uw partner.

Unique onderzoekt en informeert. Tegelijkertijd bewaken wij onze eigen kwaliteit. Wij werken aan morgen en overmorgen.

Peoplebusiness

People Business is het inspiratieplatform voor ondernemers. Iedere dag delen wij kennis, inspiratie en informatie met u. Online. Of via een nieuwsbrief. Wilt u een abonnement op het magazine van People Business? Of deelnemen aan het platform?

MKB marktmonitor

Ieder jaar, en sinds zes jaar, doen TNO en Unique onderzoek naar een actueel HR-thema. Het resultaat van dit onderzoek is de MKB marktmonitor. We deden onderzoek naar innovatie. We onderzochten wat uw werknemers van u verwachten. Wist u dat een goed pensioen een belangrijk thema is voor ook uw medewerkers? Wilt u de monitor ook ontvangen?

Certificering

Wij vinden kwaliteit belangrijk. En daarom bewaken wij onze eigen kwaliteit en stellen we eisen aan onszelf. Unique is lid van de ABU. Wij zijn ISO gecertificeerd. En we zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Wilt u meer weten over de manier waarop wij voor u en onszelf werken aan onze kwaliteit?

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.