shadow

Certificering

Binnen Unique vinden we kwaliteit belangrijk en leggen we onszelf hoge eisen op. Unique is aangesloten bij de ABU en voldoet aan de NEN 4400-1 norm.

Unique is ISO gecertificeerd

De Corporate account units en de inhouse dienstverlening van Unique zijn ISO 9001:2​015 certificeerd. ISO 9001 is dé internationaal geaccepteerde standaard voor Kwaliteitsmanagementsystemen en geeft de eisen weer die door organisaties gebruikt worden om klanttevredenheid te verhogen. Unique voldoet hiermee aantoonbaar aan de eisen van de klant en aan wet- en regelgeving om u zo optimaal mogelijk van dienst 

Unique is NEN 4400-1 gecertificeerd

Unique voldoet aan de NEN 4400-1 norm. De Stichting Normering Arbeid beheert een openbaar register van ondernemingen die voldoen aan NEN 4400. Op de website van Stichting Normering Arbeid zijn alle financieel betrouwbare ondernemingen met dit keurmerk opgenomen en kunt u een actueel NEN 4400-1 verklaring van Unique downloaden. Zo weet u dat u in zee gaat met een betrouwbare partij.

Unique is lid van de ABU

Unique is aangesloten bij de ABU. De ABU (algemene Bond voor Uitzendondernemingen) is dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. Aangesloten leden worden periodiek gescreend op kwaliteit, zekerheid en financiële betrouwbaarheid waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is.

Certificaten en verklaringen

Hieronder kunt u alle relevante certificaten en verklaringen van Unique downloaden.
Alle documenten stellen wij in PDF-formaat aan u beschikbaar. Om een PDF-bestand te kunnen lezen dient u te beschikken over Adobe Acrobat Reader. Indien dit programma nog niet op uw PC of MAC is geinstalleerd, kunt u dit hier downloaden

ISO 9001 Unique en Technicum (2017) Download
WKA 01 Unique Diensten november 2016 Download
WKA 02 Unique Diensten november 2016 Download
WKA 02 Unique Nederland november 2016 Download
KvK Unique Nederland jan 2017 Download
KvK Unique Diensten januari 2017 Download
Inlenersaansprakelijkheid Unique Nederland tm 30 juli 2017 Download
Inlenersaansprakelijkheid Unique Diensten tm 30 juli 2017 Download
WKA 01 Unique Nederland november 2016 Download
ABU Certificaat Unique Diensten m.h.o. Technicum Diensten Download
NEN-4400 Certificaat Unique Nederland Download
NEN-4400 Certificaat Unique Diensten Download
ABU certificaat Unique Nederland m.h.o. Technicum 2016 Download
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.