shadow

Peoplebusiness

U wilt uw organisatie laten groeien en het beste uit uw mensen halen. Goed werkgeverschap is belangrijk voor u. Voor ons ook. Ons ultieme doel is om de HR-partner van ondernemend Nederland te zijn. En daarom is er Peoplebusiness, een inspiratieplatform voor ondernemers. Een platform met dagelijks nieuwe relevante informatie voor u. Informatie over kansen in de markt. En inspiratie over de manier waarop u het beste uit uw mensen kunt halen. Neem gratis een abonnement op ons magazine. Of meld u aan voor de nieuwsbrief.

Elk kwartaal een magazine vol verdieping

Vier keer per jaar sturen we u graag het Peoplebusiness magazine toe. Daarmee gaan we dieper in op onderwerpen waarover u wellicht al hebt gelezen op www.peoplebusiness.nl.

Interviews met ondernemers brengen inspirerende praktijkcases in beeld. Experts adviseren over uiteenlopende onderwerpen en belangrijke trends en ontwikkelingen bieden u inzicht en kansen. En u bent altijd op de hoogte van belangrijke wijzigingen in wet- en regelgeving op het gebied van arbeid.

Ter aanvulling vindt u ons ook op Twitter en LinkedIn. Bovendien organiseren wij twee keer per jaar regionale ontbijtsessies waar diverse onderwerpen aan bod komen. Onze relaties mogen hier kosteloos aan deelnemen. En uiteraard kunt u hier ook prima netwerken.

De voordelen van Peoplebusiness:

Peoplebusiness voor u

Wij zijn mensenmensen, Met ons inspiratieplatform Peoplebusiness willen we inspireren tot goed werkgeverschap. Hierbij een selectie van de artikelen die op peoplebusiniess.nl verschenen.

Bekijk website

Zoek een Unique vestiging in de buurt

Op zoek naar werk of geschikt personeel? Dan ben je bij Unique aan het juiste adres. Unique is het uitzendbureau gespecialiseerd in het werven en selecteren van vast en tijdelijk office-personeel op mbo- en hbo/WO-niveau. De focus ligt binnen Unique op administratieve, commerciele, secretariële en financiële banen. Met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland is er altijd een Unique-vestiging in de buurt. Bekijk de vacatures.