Personeel nodig? Of juist ontwikkelen?

Als HR-partner helpen we uw onderneming vooruit. Tijdelijk of vast personeel nodig? In ieder geval wilt u talent dat uw organisatie naar een hoger niveau helpt. Of u het al in huis heeft, of nog moeten zoeken. Unique helpt u het juiste personeel te vinden en te ontwikkelen. We werken graag mee aan gezonde en succesvolle organisaties, iedere dag. Waarmee kunnen we van dienst zijn?

Als HR-partner helpen we jouw onderneming vooruit

Tijdelijk of vast personeel? In ieder geval wil je talent dat jouw organisatie naar een hoger niveau helpt. Of je het al in huis hebt, of nog moeten zoeken. Unique helpt je het juiste personeel te vinden en te ontwikkelen. We werken graag mee aan gezonde en succesvolle organisaties, iedere dag. Waarmee kunnen we van dienst zijn?

Unique is partner van de FD Gazellen 2021

Het Financiële Dagblad organiseert voor de achttiende keer de FD Gazellen: dé award voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit is de meest prestigieuze ondernemersprijs van Nederland. Ondernemers kunnen zich inschrijven via https://fd.nl/dossier/fd-gazellen. Unique wil met deze samenwerking het MBK steunen en vooruitgang stimuleren. 

 

Younited zzp platform
Younited zzp platform

Unique powered by Younited

Ondersteunt, faciliteert en maakt de juiste match mogelijk. Unique zoekt voor u de juiste zzp’er die en helpen u aan de beste zzp’er voor uw opdracht. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de administratie. Wij nemen alles voor u uit handen. 

Unique Talentscan

Kent u de Unique Talentscan al? Wij ontzorgen uw HR-afdeling met onze nieuwste tool, ontwikkelt door cognitieve gedragswetenschappers. Wilt u een kijkje in uw eigen keuken en ontdekken waar het verborgen talent van uw werknemers is? Ga dan snel naar de informatiepagina van de Unique Talentscan.

Talentpaspoort Unique Talentscan

Unique is 50 jaar vakkennis

Als (toekomstige) partner kun je ook altijd op ons rekenen als het aankomt op al uw HR-vraagstukken. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat uw personeel op de juiste plek komt middels een Talentscan, maar voorzien wij u ook van informatie over grote veranderingen op de arbeidsmarkt.

Deze bedrijven gingen u voor: