Personeel nodig? Of juist ontwikkelen?

Als HR-partner helpen we uw onderneming vooruit. Tijdelijk of vast personeel nodig? In ieder geval wilt u talent dat uw organisatie naar een hoger niveau helpt. Of u het al in huis heeft, of nog moeten zoeken. Unique helpt u het juiste personeel te vinden en te ontwikkelen. We werken graag mee aan gezonde en succesvolle organisaties, iedere dag. Waarmee kunnen we van dienst zijn?

Als HR-partner helpen we jouw onderneming vooruit

Tijdelijk of vast personeel? In ieder geval wil je talent dat jouw organisatie naar een hoger niveau helpt. Of je het al in huis hebt, of nog moeten zoeken. Unique helpt je het juiste personeel te vinden en te ontwikkelen. We werken graag mee aan gezonde en succesvolle organisaties, iedere dag. Waarmee kunnen we van dienst zijn?

Younited zzp platform

Unique powered by Younited

Ondersteunt, faciliteert en maakt de juiste match mogelijk. Unique zoekt en selecteert de beste zzp’er voor uw opdracht. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de administratie. Wij nemen alles voor u uit handen. 

Younited zzp platform

Unique Talentscan

Kent u de Unique Talentscan al? Wij ontzorgen uw HR-afdeling met onze nieuwste tool, ontwikkelt door cognitieve gedragswetenschappers. Wilt u een kijkje in uw eigen keuken en ontdekken waar het verborgen talent van uw werknemers is? Ga dan snel naar de informatiepagina van de Unique Talentscan.

Talentpaspoort Unique Talentscan

Unique is 50 jaar vakkennis

Als (toekomstige) partner kun je ook altijd op ons rekenen als het aankomt op al uw HR-vraagstukken. Zo zorgen wij er niet alleen voor dat uw personeel op de juiste plek komt middels een Talentscan, maar voorzien wij u ook van informatie over grote veranderingen op de arbeidsmarkt.

Deze bedrijven gingen u voor: