Werving

Werving van nieuw talent voor uw organisatie laat u het best aan Unique over. We werken er iedere dag aan om optimale matches te maken tussen kandidaten en vacatures. 

Selectie

Wij willen niet de meeste kandidaten aanbieden. Maar wel de beste. Kandidaten waarvan wij weten dat ze bij uw organisatie tot hun recht komen. 

Employer branding

De beste talenten bereik je met de juiste employer branding. Vertel het verhaal dat past bij uw organisatie en doelgroep. Unique helpt u met de juiste instrumenten.

Vakgebieden

Unique is actief in verschillende branches en vakgebieden. Of het nu gaat om een callcenter functie, of een financiƫle adviseur. Ons netwerk is breed, net zoals onze klantportfolio.

Project & Planning

Unique Project & Planning zorgt voor 100% kwalitatieve en kwantitatieve dienstverlening voor klanten met complexe en sterk fluctuerende bezettingsvraagstukken.

Talentscan

Zet talent succesvol in met de Unique Talentscan. Als je verder wilt komen, moet je verder kijken. En met de Unique Talentscan doen we precies dat. Kijken we verder dan de dagelijkse werkzaamheden...