Wie zijn wij?

Wij zijn Unique. Sinds 1972. Omdat we ons vanaf de eerste dag hebben geconcentreerd op dienstverlening aan ondernemers, kennen we de markt als geen ander. Unique kent het krachtenveld, de uitdagingen en de mogelijkheden. We genieten van de dynamiek.

Onze kernwaarden

Wij zijn nieuwsgierig en we hebben verbeeldingskracht. Op eigen wijze verdiepen wij ons als HR partner in ondernemend en werkend Nederland.Onze waarden zijn authentiek, resultaatgericht, persoonlijk en collegiaal.

Onze kernactiviteiten

Unique is dé HR specialist en kennispartner voor MKB en grootbedrijf. Onze dienstverlening is 24/7 toegankelijk, uitmuntend en persoonlijk ondersteund door innovatieve technologie. Met een bovengemiddelde marktgroei en rendement behoren wij tot de top van de Nederlandse bedrijven. Unique is een maatschappelijk betrokken organisatie waarin we elkaar dagelijks inspireren om onze ambities, die van onze klanten en kandidaten te realiseren.

Waar zijn wij begonnen

Unique is uitzendbureau van het eerste uur en ontwikkelt zich al sinds 1963 tot grenzeloze HR-partner. Van gisteren naar vandaag Unique is in 1972 opgericht door Alex Mulder. De organisatie ontwikkelt zich in de afgelopen jaren van uitzendbureau tot HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. In 2015 fuseert Unique met Creyf’s en Technicum. Door deze fusie zijn onze mogelijkheden grenzeloos. We zijn er voor bedrijven en werkzoekenden in alle branches. Op de bouwplaats of in het callcenter. Voor een administratieve klus, tijdens een beurs. Of achter het stuur.

Wij reduceren CO2-uitstoot

Wij werken voor en met mensen. En we willen zo verantwoordelijk mogelijk werken. We reduceren onze CO2 uitstoot, gaan kinderarbeid tegen en omdat we technisch specialist zijn werken we samen met Stichting Gered Gereedschap.

Werken bij Unique

We zijn trots op ons werk en trots op Unique. Want Unique scoort hoog met een goede werksfeer, een collegiale cultuur en een dynamisch vak. We gaan informeel met elkaar om, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Bij Unique kun je jezelf zijn en plezier hebben in je werk. Je baan biedt perspectief voor de toekomst. En persoonlijke ontwikkeling staat bij Unique centraal.

Van flexcontract naar hypotheek

Van flexcontract naar hypotheek

Een huis kopen zonder vast contract? Dat is vaak lastig. Kijk samen met ons naar de mogelijkheden van een hypotheek voor jou.

Lees meer
Unique Tilburg in het nieuws!

Unique Tilburg in het nieuws!

Unique collega Tjeu Hamers werd geïnterviewd door Tilburg.com. Hij vertelt over de banenmarkt die aantrekt en de aandacht die Unique heeft voor sollicitanten.

Lees het artikel met Tjeu
Ieder jaar op reis met je collega's?

Ieder jaar op reis met je collega's?

Vlieg je mee naar Budapest? of naar Porto, misschien Ibiza? Ieder jaar gaan alle collega's die hun budget behaald hebben op reis met Unique.

Lees meer
Great Place to work

Great Place to work

Unique is een Great Place to work, ook in 2016!

Lees meer
Zoek een Unique vestiging in de buurt

Al ruim 40 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.