Wij zijn Unique

Al sinds 1963 werken we met mensen en voor mensen. In 1972 bedachten we daar, samen met de kandidaten van het eerste uur, de naam "Unique" voor. Een naam die ons nog steeds perfect past. We zijn namelijk uniek in onze bevlogenheid en oprechtheid. We doen net dat beetje meer waardoor vele klanten al jarenlang samen met Unique werken.

We zijn geen uitzendbureau, maar hr-partner. Op onze eigen, succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. We zorgen niet voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan, we zorgen voor een nieuwe toekomst.

Pepijn vertelt over zijn baan bij Unique

Pepijn over zijn werk bij Unique

Senior Manager
"Unique is een bijzonder bedrijf. Innovatie staat hoog in het vaandel, de sfeer is top en er wordt goed voor je gezorgd. Onder andere met feesten en borrels."
Maruta Rosa

Ervaring van Maruta Rosa Talentmatching programma

Productiemedewerker Santon Holland BV
“Ik heb werk gevonden als Productiemedewerker bij Santon Holland BV. Het programma Talentmatching heb ik als positief ervaren, met name de training Effectief Solliciteren is erg nuttig geweest voor mij. Onderdeel van deze training is het oefenen van een sollicitatie gesprek aan de hand van de STAR methodiek. De methode heb ik toegepast tijdens mijn sollicitatie.”
Jacky Aerts trans2

Unique ervaring van Jacky

Jacky werd via Unique stewardess bij Transavia
"Je kunt alleen spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan. Bereik je doel en maak tegelijk heel veel mee."

Unique en de omgeving

Mensen zijn belangrijk! Voor Unique als hr-organisatie, waar we met mensen voor mensen werken. Niet alleen met onze medewerkers voor klanten, kandidaten en hun gezinnen. Maar ook voor iedereen om ons heen. Wij zijn ons bewust van de impact die we direct en indirect hebben op mens, maatschappij en milieu. Daarom werken wij op een zo verantwoord mogelijke wijze.

We reduceren bijvoorbeeld onze CO2 uitstoot, gaan kinderarbeid tegen en, omdat we ook technisch specialist zijn, werken we bijvoorbeeld samen met Stichting Gered Gereedschap.

Lees meer over Maatschappelijk verantwoord Ondernemen
Bevlogenheid begint klein.