Kijk verder met Unique

Je wilt vooruit in je werk. Stappen zetten, iets nieuws proberen of misschien wil je juist dat ene stapje terug doen en een dagje minder werken.
Welke kant vooruit voor jou ook opgaat; verder komen begint bij verder kijken. Bij Unique kunnen we met 50 jaar werkervaring en 800+ medewerkers precies dat. 
Kijken we verder dan wat jij doet en zien we wie jij bent.

Onze medewerkers over het werken via Unique

Maruta Rosa

Ervaring van Maruta Rosa Talentmatching programma

Productiemedewerker Santon Holland BV
“Ik heb werk gevonden als Productiemedewerker bij Santon Holland BV. Het programma Talentmatching heb ik als positief ervaren, met name de training Effectief Solliciteren is erg nuttig geweest voor mij. Onderdeel van deze training is het oefenen van een sollicitatie gesprek aan de hand van de STAR methodiek. De methode heb ik toegepast tijdens mijn sollicitatie.”
Jacky Aerts trans2

Unique ervaring van Jacky

Jacky werd via Unique stewardess bij Transavia
"Je kunt alleen spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan. Bereik je doel en maak tegelijk heel veel mee."

Unique en de omgeving

Mensen zijn belangrijk! Voor Unique als hr-organisatie, waar we met mensen voor mensen werken. Niet alleen met onze medewerkers voor klanten, kandidaten en hun gezinnen. Maar ook voor iedereen om ons heen. Wij zijn ons bewust van de impact die we direct en indirect hebben op mens, maatschappij en milieu. Daarom werken wij op een zo verantwoord mogelijke wijze.

We reduceren bijvoorbeeld onze CO2 uitstoot, gaan kinderarbeid tegen en, omdat we ook technisch specialist zijn, werken we bijvoorbeeld samen met Stichting Gered Gereedschap.

Lees meer over Maatschappelijk verantwoord Ondernemen