Werken bij Unique

Werken bij Unique

Unique Groeit. Groei jij met ons mee?

Groeien, stappen zetten en samen verder kijken. Dat is waar Unique voor staat. Elke dag helpen wij mensen bij het vinden van een baan die bij hun talenten past. Durf jij hier ook voor te staan? Dan ben je welkom.

Net als onze mensen groeien wij als organisatie ook. Je vindt Unique al op veel plaatsen in het land en vanaf het eerste kwartaal in 2022 komen daar maar liefst 13 nieuwe vestigingen bij. Zo helpen we werkend Nederland verder kijken; passende banen voor werknemers en geschikt personeel voor werkgevers. Voor deze nieuwe vestigingen zijn we op zoek naar 80 nieuwe collega's met verschillende ervaring en talenten. Wil jij ons komen versterken?

Opleiding 2

Werken bij Unique als consultant

Word jij al blij van enkel de gedachten om elke dag gemotiveerde kandidaten te matchen aan Nederlands leukste opdrachtgevers? Kom dan werken bij Unique als consultant. Waar je als bij andere uitzendorganisaties focust op slechts één klein facet van het recruitmentschap, krijg je bij ons de regie echt zelf in handen! 

Tevens ben jij in deze functie verantwoordelijk voor het begeleiden van deze medewerkers zodra zij bij hun nieuwe baan bij de opdrachtgever zijn aangenomen. Hierbij kan je denken aan het bezoeken van de medewerkers en regelmatig face to face in gesprek te zijn met jouw medewerkers. Ook het klantcontact pak jij op! Zo ben jij in de lead voor het uitvragen van huidige en toekomstige vacatures.

Opleiding 2
Opleiding 4

Werken bij Unique als vestigingsmanager

Jij bent vast aanspreekpunt voor het management van de klant en houdt je bezig met de operationele aansturing van de vestiging. Je coördineert, plant en voert processen uit ten behoeve van het behalen van de KPI's (omzet- en kwaliteitsdoelstellingen). Jij zorgt ervoor dat de dagelijks business op rolletjes loopt doordat jij uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, samen met een goede bedrijfskundige kennis.

Krijg jij energie van het beheren van een grote klanten en het aansturen van je eigen team consultants? Ben jij als manager in staat om je team optimaal te laten presteren? Ga dan aan de slag als vestiginsmanager bij Unique.

Opleiding 3

Werken bij Unique als salesmanager

Iedere dag andere gesprekken met uiteenlopende contactpersonen in het mkb segment, nieuwe relaties aangaan en veel buiten de deur werken. Dat is wat onze sales consultant bij Unique doet.

Als sales consultant is het aan jou de taak om nieuwe kansen te signaleren, acquisitie te doen en uiteindelijk bij de (potentiële) klant aan tafel te zitten zodat er een jarenlange relatie uit voortvloeit. Als sales consultant handel jij vanuit eigen ondernemerschap, je signaleert commerciële kansen en speelt daar op in. In deze functie komt jouw eerdere commerciële sales ervaring goed van pas. Zo weet jij als geen ander het gesprek met toekomstige klanten van Unique aan te gaan en deze aan ons te binden. Ook kun je jouw functie verbreden door deel te nemen aan regionale en landelijke projecten. Zo ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende carrière binnen Unique!

Opleiding 3

Wat we je bieden:

Wij bieden je een uitdagende baan met een aantrekkelijk salaris. Daarnaast bieden wij je nog veel meer:

 
Danny Noordhoek unique

Solliciteer snel bij Unique!

In welke vacature heb jij interesse?
Cv

Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 100 MB

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Werken bij Unique is meer dan 'werk'

Unique opent 13 nieuwe vestigingen!

Unique opent in kwartaal 1 van 2022 maar liefst 13 nieuwe vestigingen en wij zijn nog hard op zoek naar nieuwe werknemers! Kom jij binnenkort werken op één van deze nieuwe locaties of wil je nu al aan de slag? Klik op de button hieronder om je sollicitatie achter te laten!

Je bent welkom door het hele land! Waar sluit jij je aan?

Unique heeft vestigingen door het hele land en in het eerste kwartaal van 2022 komen daar maar liefst 13 bij. Het overzicht van onze huidige vestigingen vind je hier.

Overzicht - kaartje

Onze nieuwe vestigingen

Amsterdam OBA en NDSMSchiphol
PurmerendAlkmaar
HilversumApeldoorn
DoetinchemVeghel
VenloRidderkerk
Rijswijk/DelftNieuwegein
Hoofddorp 

 

 • Amsterdam OBA en NDSM
 • Schiphol
 • Purmerend
 • Alkmaar
 • Hilversum
 • Apeldoorn
 • Doetinchem
 • Veghel
 • Venlo
 • Ridderkerk
 • Rijswijk/Delft
 • Nieuwegein
 • Hoofddorp

Maak kennis met je collega's

Ik wil solliciteren!