Hoe weet ik of Unique de juiste baan voor mij heeft?

Wij werken met twee databases: een vacature database en een kandidaten database. Als jij je bij ons inschrijft kijken we eerst of er een match is tussen jouw carrière wensen en de vacatures die al beschikbaar bij ons zijn. Is dit het geval? Dan stellen we je voor bij de werkgever. Hebben we jouw vacature niet? Dan gaan we op zoek naar de baan voor jou. Naast inschrijven kan je natuurlijk ook zelf op onze vacatures solliciteren. Dan heb jij gelijk de match gemaakt en gaan wij kijken of dit overeenkomt met de wensen van de werkgever.

Verdien ik minder door te werken via een uitzendbureau?

Nee. Je verdient niet minder dan dat je normaliter zou verdienen bij de betreffende werkgever in die functie. Jouw inschrijving bij Unique en de bemiddeling die wij voor jou doen zijn altijd kosteloos.

De werkgever maakt wel kosten en betaalt een bepaalde fee voor onze dienstverlening. Deze staat los van het salaris dat de werkgever aan de vacature hangt en wat jij dus krijgt.

Wat zijn de voordelen van werken via een uitzendbureau?

Ben je flexibel en op zoek naar een tijdelijke of langdurige baan? Dan is het zeker goed om voor hulp bij een uitzendbureau aan te kloppen. We zetten de drie grote voordelen voor jou op een rij.

1. Je spreidt je kansen

Het grote voordeel is dat je niet alleen op zoek gaat naar een baan, maar wij je daarbij helpen. Er zijn dus meerdere professionele mensen (onze consultants) voor jou op zoek naar werk. Bovendien hebben we al talloze vacatures in ons bezit. Als jij je inschrijft dan staan jouw gegevens in onze database en kan het zomaar zijn dat we je binnen no time matchen aan een werkgever.

2. Je krijgt hulp bij solliciteren en ontwikkelen

We zien werknemers graag floreren en geloven in opleiden en trainen van onze kandidaten. Omdat je ook een visitekaartje van Unique bent, helpen we je bij het hele sollicitatieproces. Jouw cv, je eerste gesprek bij de werkgever, tot aan je eerste werkdag.

3. Wekelijkse uitbetaling

Voor veel levensgenieters onder ons is het lang wachten tot het einde van de cashmaand. Dan is het wel zo lekker dat je bij ons wekelijks wordt uitbetaald.