Hoe weet ik of Unique de juiste baan voor mij heeft?

Wij werken met twee databases: een vacature database en een kandidaten database. Als jij je bij ons inschrijft kijken we eerst of er een match is tussen jouw carrière wensen en de vacatures die al beschikbaar bij ons zijn. Is dit het geval? Dan stellen we je voor bij de werkgever. Hebben we jouw vacature niet? Dan gaan we op zoek naar de baan voor jou. Naast inschrijven kan je natuurlijk ook zelf op onze vacatures solliciteren. Dan heb jij gelijk de match gemaakt en gaan wij kijken of dit overeenkomt met de wensen van de werkgever.

Verdien ik minder door te werken via een uitzendbureau?

Nee. Je verdient niet minder dan dat je normaliter zou verdienen bij de betreffende werkgever in die functie. Jouw inschrijving bij Unique en de bemiddeling die wij voor jou doen zijn altijd kosteloos.

De werkgever maakt wel kosten en betaalt een bepaalde fee voor onze dienstverlening. Deze staat los van het salaris dat de werkgever aan de vacature hangt en wat jij dus krijgt.

Wat zijn de voordelen van werken via een uitzendbureau?

Ben je flexibel en op zoek naar een tijdelijke of langdurige baan? Dan is het zeker goed om voor hulp bij een uitzendbureau aan te kloppen. We zetten de drie grote voordelen voor jou op een rij.

1. Je spreidt je kansen

Het grote voordeel is dat je niet alleen op zoek gaat naar een baan, maar wij je daarbij helpen. Er zijn dus meerdere professionele mensen (onze consultants) voor jou op zoek naar werk. Bovendien hebben we al talloze vacatures in ons bezit. Als jij je inschrijft dan staan jouw gegevens in onze database en kan het zomaar zijn dat we je binnen no time matchen aan een werkgever.

2. Je krijgt hulp bij solliciteren en ontwikkelen

We zien werknemers graag floreren en geloven in opleiden en trainen van onze kandidaten. Omdat je ook een visitekaartje van Unique bent, helpen we je bij het hele sollicitatieproces. Jouw cv, je eerste gesprek bij de werkgever, tot aan je eerste werkdag.

3. Wekelijkse uitbetaling

Voor veel levensgenieters onder ons is het lang wachten tot het einde van de cashmaand. Dan is het wel zo lekker dat je bij ons wekelijks wordt uitbetaald.

Wie is Unique?

Unique is een uitzendorganisatie die zich specialiseert in het verlenen van diensten aan werkgevers en het bemiddelen tussen werknemers en werkgevers. Ze hebben een unieke benadering en kijken niet alleen naar wat je doet, maar juist naar wie je bent. Ze willen een baan vinden die echt bij je past, rekening houdend met jouw talenten en karakter.

Hoe is Unique uitzendbureau ontstaan?

De oorsprong van Unique gaat terug tot 1972, toen het werd opgericht in Nederland. Sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot een bekende speler op de arbeidsmarkt, met vestigingen in verschillende steden en een focus op persoonlijke benadering en talentontwikkeling.

Is Unique een uitzendbureau?

Ja, Unique is een uitzendbureau. Ze helpen mensen werk te vinden dat echt bij hen past, door naar hun persoonlijkheid en talenten te kijken. Unique helpt bij het vinden van tijdelijke en vaste banen in verschillende sectoren

Is Unique onderdeel van RGF Staffing?

Ja, Unique is onderdeel van RGF Staffing, een wereldwijde HR-dienstverlener. RGF Staffing heeft verschillende merken, waaronder Unique, die zich richten op uitzenden, werving en selectie, en andere HR-oplossingen.

Is Unique betrouwbaar?

Unique heeft een goede reputatie en is betrouwbaar in het bemiddelen tussen werkzoekenden en werkgevers. Ze hebben vestigingen in verschillende steden, waaronder Hilversum, waar ze mensen helpen bij het vinden van passende banen. Unique is aangesloten bij de ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen.

Hoeveel kantoren heeft Unique?

Unique heeft ongeveer 25 kantoren verspreid door heel Nederland. Zo zijn ze altijd dichtbij om je te helpen.

Waarom betaalt Unique uitzendbureau per 4 weken?

Het betalen per 4 weken is een gebruikelijke praktijk in de uitzendbranche. Dit komt omdat veel bedrijven hun werknemers ook op die frequentie betalen. Het vergemakkelijkt de administratie en zorgt voor een regelmatige inkomstenstroom voor de uitzendkrachten. Dit doen ze om alles goed te regelen en zeker te zijn dat iedereen op tijd betaald krijgt.

Welke dag betaalt Unique uit?

Unique betaalt op donderdagmiddag of vrijdagmiddag uit. Zo weet je wanneer je je geld krijgt.

Welke CAO volgt Unique?

Unique volgt de ABU CAO. Dit is een speciale afspraak voor uitzendwerk die zorgt dat alles eerlijk en goed gaat. Deze CAO bevat afspraken over arbeidsvoorwaarden voor jou als uitzendkracht of gedetacheerde.