Snel antwoord?

Kijk eerst of de vraag die je hebt, bij één van de onderwerpen of acties hieronder past. Zo kunnen we je zo snel en goed mogelijk helpen.

Sollicitaties via het formulier hieronder worden niet in behandeling genomen. Ga daarvoor naar de betreffende vacaturepagina of doe je een open sollicitatie. Die zien we graag tegemoet!

 

Ben je op zoek naar de baan die net zo Unique is als jij, maar weet je door het grote aanbod aan vacatures niet goed wat bij je past? Wij gaan je helpen! Door verder te kijken dan alleen het cv vinden we de baan die écht bij je past. Vul onderstaand formulier in en schrijf je in bij Unique. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Unique heeft vestigingen door heel het land. Zo is er altijd een vestiging bij jou in de buurt. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs. Zien we je binnenkort?
Unique werkt digitaal. Zo kan je 24/7 terecht voor al je werk gerelateerde zaken in Mijn Unique. Alle informatie die voor jou interessant is staat hier bij elkaar. Je vind hier bijvoorbeeld alle documenten die je (nog) moet ondertekenen en je kunt je gewerkte uren opgeven. Daarnaast staan hier ook de nodige handleidingen en natuurlijk meer informatie over werken via Unique.

We werken binnen Unique met een gedragscode waarin we van alle werknemers en opdrachtgevers een professionele werkhouding en fatsoenlijk gedrag verwachten. Heb je toch een klacht of probleem? Dan lossen we die het liefst onderling op. Ben je je niet tevreden over de oplossing? Dan kun je een klacht indienen via het klachtenformulier.

Naar het klachtenformulier

Heb je het vermoeden of bewijs van een misstand die in strijd is met gedragsregels? Denk aan discriminatie, intimidatie, belangenverstrengeling, inbreuk op de mededingingswetgeving, omkoperij of fraude/diefstal. Via het speciale formulier kun je dit bij ons melden.

Een misstand melden

Heb je te maken met ongewenste omgangsvormen op de werkvloer? Denk aan discriminatie, pesten, (seksuele) intimidatie of agressie. Maak hiervan een melding bij onze vertrouwenspersoon.

Een melding maken

Algemene contactgegevens

Unique Nederland B.V.
Postbus 1
1300 AA Almere

Bezoekadres
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

Is je vraag niet beantwoord? Stel dan hier je vraag aan Unique

Zodra we je vraag ontvangen, zal onze eigen klantenservice de juiste persoon zoeken om jouw vraag zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. We streven ernaar om dat binnen een dag te doen, maar in sommige gevallen kan het wat langer duren. 

In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Werk je momenteel via Unique? (optioneel)
Heb je al contact met Unique? (optioneel)

Contactgegevens

Het bestand mag maximaal 3mb zijn.